• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmıdır kizlar lütfen acil cevap

gaybuduru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
5
0
1
23
1000017128.webp
1000017130.webp

Sabah tekrarlayin yada en garanti kan verin bana var gibi geldi rabbim gonlunuzdekini nasip etsin

Sabah tekrarlayin yada en garanti kan verin bana var gibi geldi rabbim gonlunuzdekini nasip etsin
Aslında bunu yapali 4-5 gün oldu tesadüf baktım bugün gerçekten çok stresliyim 20 aylık çocuğum var daha küçük planlı değildi🙁

Aslında bunu yapali 4-5 gün oldu tesadüf baktım bugün gerçekten çok stresliyim 20 aylık çocuğum var daha küçük
Ama kuruma cizgiside olabilir o zaman 4 5 gun dogru sonuc vermez bilirsiniz sizde ne zaman kurudugunu bilemezsiniz ki testiniz varsa tekrarlayın bence..insallah dilediginiz gibi olur

Ama kuruma cizgiside olabilir o zaman 4 5 gun dogru sonuc vermez bilirsiniz sizde ne zaman kurudugunu bilemezsiniz ki testiniz varsa tekrarlayın bence..insallah dilediginiz gibi olur
Ben yaptığım da beklemedim hemen testi kaldırıp atmıştım yoktur diye bu arada reglim 6 gün gecikti ya yarın bidaha test yapıyım 🙁

Back
X