mrb arkadaslar bende malum bölgeye hep jilet kullanıyordum su an 34 haftalığım ve hiç bişi göremiyorum ağda yaptırmak istiyorum ama utanıyorum çamaşırınızı çıkartıyormusunuz
emla kremden bahsedıyor herkes o krem kullanılırsa zararı olur mu acaba
mrb arkadaslar bende malum bölgeye hep jilet kullanıyordum su an 34 haftalığım ve hiç bişi göremiyorum ağda yaptırmak istiyorum ama utanıyorum çamaşırınızı çıkartıyormusunuz
valla ben hep epilasyon yapiorum kendim gecen gun yaptim gene pamuk gibi oldum karnim baya bi buyudu benimde aynanin karsinda 1 saatte aldim her yerimi agdaciya gitmeye cekinen arkadaslar esleriniz ne gune duruyo o sie gelince yapiolar onalra yaptirin derim ben valla benim esim bana cok teklif etti ben alim istersen felan diye ben kendimden baskasina yaptiramam hihoyyyt
Canım emlayı dün forumda okudum acayip hoşuma gitti nerdeyse eczaneye gidiyordum almaya ama doktorumu aradım kullanamazsın dedi
lmaz:
Kullanılan bölgeyi hissiz bırakıyormuş kullananlar çok memnun ama bize uygun değilmiş bende mecbur bi güzellik salonuna gidip yaptırıcam doğuma az kaldı erken doğuma sebep oluyor diyenlerde var
kafam çok karıştı
bende hep güzellik merkezine gidiyordum ama artık bıraktım. gün gelince de ne yaparım bilmiyorum. Ben yurt dışındayım ve doktorumun söylediğine göre sadece müslüman kadınlar ağda yapıyomuş. Yani şeyimize bakınca anlıyo adam ne olduğumuzu. :kedi:
geçen evde yapıyım dedim valla boynum tutuldu.
Bu arada ben manikür, pedikür işinede son verdim.
arkadaşlar ben evde epilasyon aleti ile yapıyorum.doğru biraz zor oluyor ama bitince rahatlıyorum.acırsa biraz bekliyorum.gözünüzü o kadar korkutmayın.benimde karnım kocaman ama aynayla oluyor.35+4 hamileyim.hem evde içim rahat.güzellik salonunda ne kadar hijyenik olur onu bilemem.zaten hassas bir dönemdeyiz.bence ağda da yaptıracak olsanız evinizde kendiniz deneyin.allah göstermesin mikrop yada enfeksiyon kaparsınız.aman dikkat...
Canım emlayı dün forumda okudum acayip hoşuma gitti nerdeyse eczaneye gidiyordum almaya ama doktorumu aradım kullanamazsın dedi
lmaz:
Kullanılan bölgeyi hissiz bırakıyormuş kullananlar çok memnun ama bize uygun değilmiş bende mecbur bi güzellik salonuna gidip yaptırıcam doğuma az kaldı erken doğuma sebep oluyor diyenlerde var
kafam çok karıştı
yıllardır agda yaptrdıgım için-jılet asla sürmem azaldı cunkı jılet hem hemen cıkarıyor hem pürüzsüz olmuyor hemde azdırıyor tuyleri- bende hamiş kaldıgımdan berı agdacıya gidiyorum ama son gittgimde yanı 2 hafta evvel kzıalr canım cok yandı eve geldım kızardı hatta.bır daha gidişte kadına sölıcem bir formul bulsun.hayatımda ilkkez böle oldu zaten kadın dedıkı git gide acır dedı(( ben normalde kendım yapardım ama işede başlıyınca üşendım temız bir yer buldum gidiyorum şimdi doğumu baska yerde yapıcam orda nasıl bulucam heryerede gidilmez ..
:1shok::1shok: agdamı erken doğuma sebep oluyorrrrrrrrrrrrr
benım 10 ocak zaten erken olursa bebişim 2009 lu olur:)))şakkıdı
canım arkadaş orda emla diye bi kremden bahsediyor, o erken doğuma sebep olabiliyormuş, ağdanın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?