Gebelik ve Ağda

mrb arkadaslar bende malum bölgeye hep jilet kullanıyordum su an 34 haftalığım ve hiç bişi göremiyorum ağda yaptırmak istiyorum ama utanıyorum çamaşırınızı çıkartıyormusunuz

Canım çamaşırı çıkarmayınca kalan bölgede ağdaya ne gerek var mecbur çıkarıyorsun bende başlarda çekiniyordum sonra açıyorsun mecbur

emla kremden bahsedıyor herkes o krem kullanılırsa zararı olur mu acaba

Canım emlayı dün forumda okudum acayip hoşuma gitti nerdeyse eczaneye gidiyordum almaya ama doktorumu aradım kullanamazsın dedi
lmaz:

Kullanılan bölgeyi hissiz bırakıyormuş kullananlar çok memnun ama bize uygun değilmiş bende mecbur bi güzellik salonuna gidip yaptırıcam doğuma az kaldı erken doğuma sebep oluyor diyenlerde var

kafam çok karıştı

mrb arkadaslar bende malum bölgeye hep jilet kullanıyordum su an 34 haftalığım ve hiç bişi göremiyorum ağda yaptırmak istiyorum ama utanıyorum çamaşırınızı çıkartıyormusunuz

canım bende ılk gıdısımde dusundum camasırımı sıyırı yaptırırm dıye hatta etekle gıtmıstım kadın cıkart hepsini didiii ii dedim bı cıkarttım ogun bugundur gıdıp cıkartıyom kadına sırnaşık şey suan göbegımden hıc bısey gormem mumkun degıl cok rahat oluyo ama ıste benım canım cok acıyo bu aralar hassaslastıgı ıcın cıldın -tatlicadiarzu- ama baska caren olmuyo yani tırsma kendıne guven ver bı gaz gıt yaptıropuyorumnanaktan rahatla

:)) evet canım çıkarıyorsun ,ilk zamanlar utanc oluyor ama sonra alışıyorsun ,ee sonuçta doktora gittiğindede maalesef bir takım utanılacak anlar yaşanıyor bunuda sağlık gibi düşün ne olacak sankii.

canım kadın olarak bir takım helede böyle şeylere ben eşimi karıştırmam hiç,erkekler bu tarz şeyleri sevmiyorlar,seni kırmamak için yardımcı olabilirler ama bir psikolog arkadaşım demişti,evlilikte erkekler kadınların makyaj yapmalarını bile görmeyi sevmezlermiş.. ben bu tür işleri eşimin yanında yapmam,her zaman diyorum iyi bir güzellik salonunda 1 kesz yaptırın bakın nasıl alışacaksınız hem çalışan bayanlar varsa bu kadar yoğunluk içerisinde inanılmaz bir şey bu ,hemen gidip 2 dk da yapıveriyorlar..

canım bu kremi zararını bile bilmeden kullanmaktansa iyi temzi bir yerde ağda yaptırmanı tavsiye ederim..sonuçta hamileyiz,kimyasal bir krem her ne olursa olsun,hiçbir ilacı kullanma taraftarı değilim,varsın azıcık canım yansın..benim doktorum ağdaya bişey demedi zararı olmaz dedi..

kızlar;
bende bir zamanlar jilette kullandım tüy dökücüde, sonra tüyler kalınlaştı ve çoğaldı,ağdaya başladım.yemin ediyorum ağda hem tüyleri cansızlaştırdı hemde inanılmaz azalttı .. iyiki yaptırmışım diyorum..şimdi az az çıkıyor..
koltuk altı ve bacaklarda yemin ederim 2 ayda bir aldırıyorum..
özel bölgede de inanılmaz azalma görüldü ayda bir gidiyorum,
ne üzel pamuk gibi oluyor,elimi sürdüğümde elime hiçbişey batmıyor..
jilet vb şeyleri kullanınca nasıl rahat ediyorsunuz çok afedersiniz ben öyle eşimin yanında duramam :kedi:
yazık etmeyin kendinize bence
herkese ağdayı tavsiye ederim çoooookk büyük rahatlıkkkzemuszemus

ben de bu eşe yaptırma konusana katılmıyorum, o kadar hassas ve narin bi bölge ki bi erkeğin bunu becerebileceğini sanmıyorum. hatta değil erkek, deneyimsiz her kim olursa olsun güvenip yaptıramam ona. geçen gün gttim yaptırdım, bundan önce en son tüy dökücüyle aldığım için köklerim biraz sertleşmişti, canım biraz yandı ama dayanılmayacak gibi değildi. valla ben herkese tavsiye ederim, şimdi doğumuma bi hafta kala tekrar yaptırıcam

:roflol::roflol::roflol: haklisin valla seyimize bakinca anliyorlar musluman oldugumuzu....bebek seyi gibi puruzsuz...

arkadaşlar ben evde epilasyon aleti ile yapıyorum.doğru biraz zor oluyor ama bitince rahatlıyorum.acırsa biraz bekliyorum.gözünüzü o kadar korkutmayın.benimde karnım kocaman ama aynayla oluyor.35+4 hamileyim.hem evde içim rahat.güzellik salonunda ne kadar hijyenik olur onu bilemem.zaten hassas bir dönemdeyiz.bence ağda da yaptıracak olsanız evinizde kendiniz deneyin.allah göstermesin mikrop yada enfeksiyon kaparsınız.aman dikkat...

canım bak normalde benimde çok iyi epilasyon aletim var kulanırım çokta pratik ama özel bölge için normal zamanda bile korka korka kullanırdım çünkü etimi kıstırırım makinaya aldırırım diye hep korkuyla çalıştırırdım,
bir ara güzellik salonnda ağda yaptırdım öyle alıştım kaldım,makinadan bile rahat
bende 32 haftalık hamileyim sen makinayla alabiliyorsan vallahi bravo,
ben göbeğimden bişey görmüyorumki bırak makinayı ağda bile yapamam,
epilasyon aletini ayna karşısında hamileyken kullanmak bilemiyorum bence riskli allah korusun hafifi etini içine kapsa keser atar vallahi
ben bu durumdan çok korktuğum için makinamı kullanmıyorum
tamam koltuk altı ve bacakları sorun değil ama özel bölgede ben makinadan korkuyorum..
ağdacıma gidiyorum yıllardır gittiğim tanıdım yer temizliğine güvendiğim için gönül rahatlığıyla gidebiliyorum ben,

bende kesinlikle ağda diyorum çok rahat ama sir ağda denemedim hiç

sir ağdayla alınca daha uzun sürede mi çıkıyo ya

öyleyse bende sir ağdayla alayım

ya birde ben buralarda okuyup üst tarafları almıştım altları kısaltmıştım

doktorda nasılsa yukardan bakck diye altlar kısa dursun dedim ama doktor alttan bakmak zorunda kaldı

kalbi attıgından emin olalım dedi.Öyle utandım ki ya evet pis kirli değildi ama diğerlerinin de dediği

gibi alışmışız yolunmaya böylesi sanki ayıpmış gibi gelıyo önumuzdeki hafta gene gidicem doktra

alttan bakmaz bu sefer bebiş büyümüştür ama bu ağda işi canımı sıkıyo bi zarar verir diye çok korkuyorum napiiimm :bbo:

Son düzenleme:
ben ne halt etcem ya simdiye kadar hep jilet kullandim bi kere tr de iken agda yaptirmistim..tamam temiz oluyo ama cok aciyo vede devamini getiremedim..benim oturdugum bölgede bu isi yapan birileri yok....simddilik karnim büyümedi ama korkudan yapamiyorum tek o bölge jiletliyorum....ne yapim baska care yok benim icin.

Geçen hafta gittim tanıdık bi salona tertemiz oldum

doğuma kadar bi kere daha giderim korkmayın hiç bişey olmadı

ya dusuk tehlıkesı tamamen bıtmeden de agda yapılabılır mı acaba :uhm: yoksa bu jıletle bas edılmez yanı bende agdaya baslamak ıstıyorum ama su durumda yaptırabılırmıyım kı doktorumda erkek adama bunu sormaya utandım walla :kedi:

gerçektende hamilelikte olsun normalde olsun hanımlar için bence en güzeli ağda nedeni hem temiz oluyor hem de tüyler geç çıkıyor ben hep ağda kullandım şuan 32+2 haftalık hamileyim sağ olsun annem yardımcı oluyor bu konuda hem güvenilir hem bilinçli utanmada olmuyor

ben hamileğimin ilk gününden itibaren ağda yaptırdım hem göbeğe hem özel bölgeye..hiç bir sakıncası olmadı hatta son günde yaptırıp ertesi gün doğuma gittim tertemiz..

Son düzenleme:
Bende bu haftama kadar çok tereddüt ettim ama jiletin kahrınıda çektim bu gidişimde
zararı olur diye gitmiyordum aylar sonra canım yandı ama ağda gibisi yok

yıllardır agda yaptrdıgım için-jılet asla sürmem azaldı cunkı jılet hem hemen cıkarıyor hem pürüzsüz olmuyor hemde azdırıyor tuyleri- bende hamiş kaldıgımdan berı agdacıya gidiyorum ama son gittgimde yanı 2 hafta evvel kzıalr canım cok yandı eve geldım kızardı hatta.bır daha gidişte kadına sölıcem bir formul bulsun.hayatımda ilkkez böle oldu zaten kadın dedıkı git gide acır dedı(( ben normalde kendım yapardım ama işede başlıyınca üşendım temız bir yer buldum gidiyorum şimdi doğumu baska yerde yapıcam orda nasıl bulucam heryerede gidilmez ..

:1shok::1shok: agdamı erken doğuma sebep oluyorrrrrrrrrrrrr
benım 10 ocak zaten erken olursa bebişim 2009 lu olur:)))şakkıdı

canım ben yıllardır ağdacıma yaptırırım,yani hamilelikten öncede gidiyordum
dediğin gibi ağdaya alıştım ve inanılmaz azaldı
jilet bana çok saçma sapan bişey geliyor
yanlış anlamayın kızlar ama öyle yaa hem tüyleri azdırıyor hemde inanılmaz hemen çıkıyor,pürüzlü pürüzlü ben sevmiyorum
neyse bak hamilelikten önce canım hiç acımazdı benimde ama hamile kalınca evt cildimiz biraz daha hassaslaştığı için canımız yanıyor
ben 33.haftamdayım geçen hafta yaptırdım,doğum sezeryan olacak büyük ihtimallede 25 eylülde olacak..
doğuma kadar 1 kere yaptırırım,birde doğumdan 1 gün önce yaptırırım,tertemiz olur..
doktoruma hamile kaldığım anda sormuştum ağdayı oda bir zararı yok demişti.
baksanıza doğuma yaklaştım ben hala yaptırıyorum bir zararını görmedim

benbilirim;; canım çok açık olacak ama bak benim ağdacım aynı zamanda yıllardır tanıdığım bir arkadaş,canım yanıyo deyince ağdayı üfler birazcık faydası oluyor bak denettir istersen..

:1shok::1shok: agdamı erken doğuma sebep oluyorrrrrrrrrrrrr
benım 10 ocak zaten erken olursa bebişim 2009 lu olur:)))şakkıdı

canım arkadaş orda emla diye bi kremden bahsediyor, o erken doğuma sebep olabiliyormuş, ağdanın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.

canım arkadaş orda emla diye bi kremden bahsediyor, o erken doğuma sebep olabiliyormuş, ağdanın böyle bir etkisi yok bildiğim kadarıyla.

:roflol::roflol::roflol:
ok cnm ya bişey soracagım sizdede tuyler hemen cıkyrmu benım cok gec cıkardı yanı ayda bir agda yaptrmazdım 1,5 ayda falan yaptrrdım.ama hamiş kaldıgımdan beri hemen cıkıverıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…