evet canım malesef öyle, yani en azından bende de o şekilde, normalde bende 1,5 ayda falan yaptırırdım, çıkmazdı fazla, şimdi 3 hafta da uzadı baya, sanırım hamilelikte bozulan hormon dengelerinden kaynaklanıyor.
arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim göğüslerimde ve göbeğimde kıllar kafama çok takılıyor önceden elimle yada cımbızla koparıyordum hamile kalınca bi korku sardı acaba bi zararı olurmu diye doktorumada sormakta çekiniyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi
canım eğer tüylerin hamilelikte çıktıysa onları alma, hamilelikten sonra dökülüyor, ama eğer daha önceden de tüylenme sorunun varsa hamilelikte çoğalabilir, sen bence yine de alma oradaki tüyleri, bi zararı yoktur ama alırsan o bölgelerin doğumdan sonra daha da tüylenebilir.
sen yine de en iyisi doktoruna danış.
artik hamile degildim ama dotoruma sordugumda jilet ya da makasla kisaltmak disinda kesinlikle baska bir sey yapma diye israrli uyarmisti. herkesein bu kadar rahat oldugunu gorunce yazmak istedim. aciklamasi da suydu, kullanilan agdadan dolayi enfeksiyon cikabilirmis bu da bebegi direk tehlikeye atarmis ayrica ordaki ani acilar kasilmayi baslatirmis. bence cok mantikli, heleki agdaciniz gozunuzun onunde agda paketini ve tahtasini acmiyorsa sakin kizlar. ama yaninizda paketleri acarsa ilk siz kullanirsaniz mikrobik kismi asmis olursunuz, hepinize hayirli dogumlar.
Bende ilk aylarda kendim aliyordum sir agdayla bu ay annem aldi ayrica gobek deligimin etrafi cok killanmisti galiba vitamin ilacinin etkisi killandiriyor.Hatta killar gobek deligimin icine dogru uzamaya basladi artik dedim alacagim dogumdan sonrayi bekleyemem ve sir agdayla aldim.Ben bir sorun oldugunu sanmiyorum agdayla almanin.
Ayrica discovery health kanalinda izlemistim doktor gobek cevresindeki killardan rahatsiz oluyorsaniz sir agdayla alabilirsin hicbir sakincasi yok dedi zaten ondan sonra aldim gobegimide
iyi geceler herkese.dediğiniz gibi o göbek etrafındaki kıllanma bende de var.ben de kafaya takıyodum ama hamileliktenmiş.o ağda işlerine ben pek güvenmiyorum açıkcası ne olur ne olmaz jilet en iyisi gibi
sekecik sakın o bantları kullanma .ben birkaç yıl önce koltuk altım için kullanmaya kalkıştım,bi yapıtı çekene kadar anam ağladı,mosmor olmuştu koltuğum altı....ayy rezil bişey o sakın kullanmaaaayın.....kaldı ki bikini bölgesiiii...
ayyy kızlar bizim bu dertler hiiç bitmeyecek..ben de bugüne kadar ağdamı hep kednim yapmıştım.şu an 32.haftadayım,en son geçen ay yaptım ağda ama az kalsın şaşı oluyodum,belim kopmuştu,halim çok komikti ,şekilden şekile girmiştim ayna yardımı olmasına rağmen....ayy şimdi hiiç göremiyorum,jilet de hiiiç kullanmadım hayatım da kuaföre gitmeye de utanıyorum,,,,şaşırdım kaldım......ya nasıl kadının karşısına geçip oturucam öyle kara kara düşünüyorum....mafoldumben
ben hamile olmadan öncede sir yaptırdığım kuaförüme gidiyorum.şuan 30 haftalık hamileyim ve yarın yine gidicem.normalde kıl oranım yüksek olmasına rağmen hamilelikte tüylerim çok azaldı. neredeyse hiç yok.sanki hepsi göbeğimde toplanmış gibi oldu. doktorum hamilelikten sonra döküleceğini söyledi. birde karın çatlakları için badem yağı fındık yağı falan kullanıyorsanız onlarda kıllanma yapıyor.
bende bugün yaptırdım canım cok yandı birazda tahriş oldu
ama tertemiz evde hıc ugrasmaya degmez 15 dakkada bıttıyo
yınede korkuyorum doguma 1 hafta var sezeryan olucak
agdadan dolayı enfeksıyon falan olmaz inşallah:97:
Benim de 3 günüm var arkadaşlar ben de bugün yarın yaptırcam ama bikini bölgesine asla yaptıramam sadece bacaklar normal doğum olmayacağı için o bölgeyi tıraşla halledeceğim zaten çok ağrım var
30haftalik hamileyim hamilelikden once agda yaptiriyodum yada epilatorla hall ediyordum bikiniyi hamile kaldigimdan beri ise jilet kullandim ve malum son haftalar kaldi doguma agda yaptirsam bi sakincasi olurmu?