Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana mı yazdın görmedim hiç de yine de üzerime alınıp cevap vereyim :) hareketlerini hiç hissetmiyorum. Geçtiğimiz cuma günü doktor a söyledim daha erken dedi. Sadece bir kez gece hissettim sanırım oydu çünkü yüz üstü yatmışım rahatsız oldu sanırım öyle değişik bişey hissedince kalktım düz Yattım sonra aklıma geldi bakalım o mu diye yine aynı şekilde vurunca anladım ama bu da sadece 1 kez olduHareketlerini hissedebiliyomusun canim
Çok sabirsizlaniyorum hissetmek için biraz da gobegim var da benim sanırım ondan da biraz geç olacak. iyi olsun da geç hissedeyim napalım Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :)Bende son bi kacgundur hissediyorum kuzum gobegimin altinda oluyo genelde ama tarifi cok zor baska bisey yani yeni yeni baslio seninkide rabbim bizi evlatlarimiza kavustursun insallah
Yok canım daha sağlık ocağına ne gittim ne de aradılar. Forum da da okudum yaptirmayacak olanlar var bende pek istemiyorum ama bilemiyorum duruma göre karar vericemAminn canim insallah ya basta pek anlasilmiyo kiz aşı oldunmu sen
Öyle deme en kötü yani bu değil buna da şükür canım ben başından beri yaşıyorum ama idrar yolu enfeksiyonu vardı onu atlattı çok şükür bebeklerini bi çok nedenden kaybeden anneler var maalesef yeterki yavrularını zarar görmesin sağlıklı sıhhatli doğusunda gerisi mühim değil bizim bu akinti mız büyük ihtimalle doğumdan sonra geçecek ben ilaç kullandım sürekli tekrarliyo
benimde aynı sorunum var bazen isyan ediyorum erken doğum ihtimalim de var normal doğum yapmak istiyorum ama cikarken enfeksiyon bulasipÖyle deme en kötü yani bu değil buna da şükür canım ben başından beri yaşıyorum ama idrar yolu enfeksiyonu vardı onu atlattı çok şükür bebeklerini bi çok nedenden kaybeden anneler var maalesef yeterki yavrularını zarar görmesin sağlıklı sıhhatli doğusunda gerisi mühim değil bizim bu akinti mız büyük ihtimalle doğumdan sonra geçecek ben ilaç kullandım sürekli tekrarliyo
E ilac fln vermedimi doktorbenimde aynı sorunum var bazen isyan ediyorum erken doğum ihtimalim de var normal doğum yapmak istiyorum ama cikarken enfeksiyon bulasipbebeğin gözlerini kor edebiyormuş yani ne yapıcamı bilemez durumdayım Allah hayirlisiyla doğum yapmayı hepimize nasip eylesin yavrularımızı bize bagislasin