Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tutKızlar help. Dışarıda et yedim aslında iyi pişmiş üstü yenikti ama lokma alırken içinin biraz kırmızı olduğunu gördüm eve geldim kustum falan.. of içim içimi yiyor çok korkuyorum yaşayan var mi
Off insallahBişey olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut
Olmaz olmaz merak etme insanlar aserip gebeyken neler yiyo canım içini ferah tutOff insallah
Umarım ya çok dert ettim çok sagolunOlmaz olmaz merak etme insanlar aserip gebeyken neler yiyo canım içini ferah tut
Ay çiğköfte mi:))Ben çiğköfte yemiştim hemde birkaç kere doğu turunda 4 aylktm![]()
Evet sıra gecesinde önümüzde yapmştılarAy çiğköfte mi:))
Ama onun dışnda etsiz çiğ köfte tüketmiştim 3 4 kere hamileliğimde çok şükür bir sıkıntı olmadıAy çiğköfte mi:))
Evet negatif 14 haftalik çok mutsuzum bunun için tekrar doktora gidilir mi bilmiyorum eve gelip kustum ama yedim bi keToksoplazma bağışıklığınız negatif mi? Kaç haftalık hamilesiniz?
Ama onda çiğ et yok dimiEvet sıra gecesinde önümüzde yapmştılarİnsan dayanamıyor
![]()
Yok canım zaten satılanlarda yasak çiğ et.. sadece bulgur ve soslaryla yapılıyorAma onda çiğ et yok dimi
Benimki et benim durumum farklı;(Yok canım zaten satılanlarda yasak çiğ et.. sadece bulgur ve soslaryla yapılıyor![]()
Kz doğuda yediğim etliydi yanlış hatrlamıyorsam 3 kere 4 dilim yedim gerçek etli çiğ köfte..Benimki et benim durumum farklı;(
Çok şükür bisi olmadi dimi.. nasıl bole bisi yaptım bilmiyorum valla hâlâ kendime kiziyorumKz doğuda yediğim etliydi yanlış hatrlamıyorsam 3 kere 4 dilim yedim gerçek etli çiğ köfte..Ama evimde yediğim dışarda satılanlardandı.. yani ben senden daha çiğ et yedim diyebilirim
![]()
Yok olmadı canım çok şükür.. Üzme kendini..Çok şükür bisi olmadi dimi.. nasıl bole bisi yaptım bilmiyorum valla hâlâ kendime kiziyorum
Direkt çiğ olmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten 12 haftayı bitirmişsiniz organ oluşumu tamamlanmış. İlk 12 hafta için riskli diyorlar toksoplazmayı genelde. Benim de negatif olduğu için çok araştırmıştım endişelenmeyin hiçbi şey olmaz.Evet negatif 14 haftalik çok mutsuzum bunun için tekrar doktora gidilir mi bilmiyorum eve gelip kustum ama yedim bi ke
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir 13 haftanın sonları benim . Valla içim rahatladi ya sagolunDirekt çiğ olmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten 12 haftayı bitirmişsiniz organ oluşumu tamamlanmış. İlk 12 hafta için riskli diyorlar toksoplazmayı genelde. Benim de negatif olduğu için çok araştırmıştım endişelenmeyin hiçbi şey olmaz.
yediğiniz yer güvenilirse, temizliğinden eminseniz Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah, kendinize dert etmeyinKızlar help. Dışarıda et yedim aslında iyi pişmiş üstü yanikti ama lokma alırken içinin biraz kırmızı olduğunu gördüm eve geldim kustum falan.. of içim içimi yiyor çok korkuyorum yaşayan var mi