Gebelik ve az pismiş et!!

handemui

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
843
1.570
63
Kızlar help. Dışarıda et yedim aslında iyi pişmiş üstü yanikti ama lokma alırken içinin biraz kırmızı olduğunu gördüm eve geldim kustum falan.. of içim içimi yiyor çok korkuyorum yaşayan var mi

Son düzenleme:
Ben çiğköfte yemiştim hemde birkaç kere doğu turunda 4 aylktm🙄

Toksoplazma bağışıklığınız negatif mi? Kaç haftalık hamilesiniz?

Benimki et benim durumum farklı;(
Kz doğuda yediğim etliydi yanlış hatrlamıyorsam 3 kere 4 dilim yedim gerçek etli çiğ köfte..😂 Ama evimde yediğim dışarda satılanlardandı.. yani ben senden daha çiğ et yedim diyebilirim 😁

Kz doğuda yediğim etliydi yanlış hatrlamıyorsam 3 kere 4 dilim yedim gerçek etli çiğ köfte..😂 Ama evimde yediğim dışarda satılanlardandı.. yani ben senden daha çiğ et yedim diyebilirim 😁
Çok şükür bisi olmadi dimi.. nasıl bole bisi yaptım bilmiyorum valla hâlâ kendime kiziyorum

Evet negatif 14 haftalik çok mutsuzum bunun için tekrar doktora gidilir mi bilmiyorum eve gelip kustum ama yedim bi ke
Direkt çiğ olmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten 12 haftayı bitirmişsiniz organ oluşumu tamamlanmış. İlk 12 hafta için riskli diyorlar toksoplazmayı genelde. Benim de negatif olduğu için çok araştırmıştım endişelenmeyin hiçbi şey olmaz.

Direkt çiğ olmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten 12 haftayı bitirmişsiniz organ oluşumu tamamlanmış. İlk 12 hafta için riskli diyorlar toksoplazmayı genelde. Benim de negatif olduğu için çok araştırmıştım endişelenmeyin hiçbi şey olmaz.
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir 13 haftanın sonları benim . Valla içim rahatladi ya sagolun

Kızlar help. Dışarıda et yedim aslında iyi pişmiş üstü yanikti ama lokma alırken içinin biraz kırmızı olduğunu gördüm eve geldim kustum falan.. of içim içimi yiyor çok korkuyorum yaşayan var mi
yediğiniz yer güvenilirse, temizliğinden eminseniz Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah, kendinize dert etmeyin

Back
X