gebelik ve ilaç

1m2a3b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
5
0
36
Bursa
Merhaba,

5 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrenmeden önce genta 160mg iğne kullandım.
Lütfen hamileyken bu iğneyi kullananlar varsa veya bir tanıdığı kullandıysa bebeklerinde bir sorun varmı yazsın.
Hamileyken bu ilacı kullanan birisiyle irtibata geçmeye çok ihtiyacım var. 2010 yılında e6s6e6n kullanıcısı da
aynı ilacı kullanmış ama bir daha yazmamış. Kendisini tanıyan varmı kendisine nasıl ulaşabilirim.

Teşekkürler..

Merhaba,

5 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrenmeden önce genta 160mg iğne kullandım.
Lütfen hamileyken bu iğneyi kullananlar varsa veya bir tanıdığı kullandıysa bebeklerinde bir sorun varmı yazsın.
Hamileyken bu ilacı kullanan birisiyle irtibata geçmeye çok ihtiyacım var. 2010 yılında e6s6e6n kullanıcısı da
aynı ilacı kullanmış ama bir daha yazmamış. Kendisini tanıyan varmı kendisine nasıl ulaşabilirim.

Teşekkürler..

doktora gittin mi? sakin ol... bende bilmeden tomografi çektirmiştim... ama hem kendi doktorum hemde başka bir doktora daha gittim. zamanalama olarak bebeğin kendini koruduğu zamanmış... sende vakit kaybetmeden git... Allah yardımcın olsun..Lütfen iyi ol.

cevap yazdığın için teşekkürler. 2 tane doktora gittim . Birisi de Prof. Bende çok başındaymışım ama kullandığım genta denen ilacın sağırlık yan etkisi varmış. Onlarda bir etki olurmu olmazmı bilmiyorlar.
o yüzden hamilelikte kullanan varsa ve bebeği olan onlardan teyit istedim. Gerçi bunu Allah bilir ama yinede bir nebze içimi rahatlatmak istiyorum birşey olmaz diye.

İyi günler..

merhaba,

hiç kimse hamile olduğunu bilmeden ilaç kulanmadı mı anlamıyorum.
Kullanan varsa lüften kendi durumu nasıl oldu onu yazsın.
Bir sürü konuda yazışma var neden bu kadar önemli bir konuda yazışma yok anlamıyorum.

merhaba arkadaşlar,
aynı durum benim içinde geçerli bende 5 hafta 3 günlük hamileyim ve genta kullandım bebeğe bir zararı olmuş mudur yardımcı olursanız sevinirim.

bende 5 haftalık hamileymişim ancak bunu tam 11 doz genta vurulduktan sonra anladım , dr gittim tabi keseyi gördü ama kalp atışlarını duymamız gerek dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebeklerimize nihayetinde bu dr lardan önce Yüce Allahın takdiri.Zaten bu ilaçları veren de o dikkatsiz dr lar değil mi ?? Allh hepimizin hakkında hayırlısını versin İnşallah Şu mübarek günlerin hürmetine bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin İnşallah.Gönlünüzü ferah tutun arkadaşlar,Allahın izniyle bişey olmaz İnşallah bol bol dua edin...

ben de tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyordum hamile olduğumu yeni öğrendim. doktor ilacı hemen değiştirdi. kötü bişeyde söylemedi. umarım sorunsuz geçer hepimizin hamileliği..

bende 5 haftalık hamileymişim ancak bunu tam 11 doz genta vurulduktan sonra anladım , dr gittim tabi keseyi gördü ama kalp atışlarını duymamız gerek dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bebeklerimize nihayetinde bu dr lardan önce Yüce Allahın takdiri.Zaten bu ilaçları veren de o dikkatsiz dr lar değil mi ?? Allh hepimizin hakkında hayırlısını versin İnşallah Şu mübarek günlerin hürmetine bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib etsin İnşallah.Gönlünüzü ferah tutun arkadaşlar,Allahın izniyle bişey olmaz İnşallah bol bol dua edin...

Merhaba,

Bende 5 haftalık hamileyken öğrenmiştim6 tane Genta iğne vuruldum ama Allahın izniyle bebeğim çok sağlıklı . 8 aylık ve gayet güzel duyuyor. İçini ferah tut ...Allah bebğini görmeyi nasip etsin..

Merhaba yıllar önce yorum yazmışsınız ama umarım görürsünüz mesajımı bende genta ya bugün başladım ama yumurtlama takibi yaptığım için ayın 11 i 12 si civarı döllenme olmuş olabilir yani 1 haftalık bir döllenme olmuş ise sıkıntı olur mu? Döllenme olmamış da olabilir ama ben tedirgin oldum muayene de hiç bu ihtimal aklıma gelmedi enfeksiyona kurtulmak istedim sadece 😟 ne yapmalıyım şuan bilmiyorum

Merhaba yıllar önce yorum yazmışsınız ama umarım görürsünüz mesajımı bende genta ya bugün başladım ama yumurtlama takibi yaptığım için ayın 11 i 12 si civarı döllenme olmuş olabilir yani 1 haftalık bir döllenme olmuş ise sıkıntı olur mu? Döllenme olmamış da olabilir ama ben tedirgin oldum muayene de hiç bu ihtimal aklıma gelmedi enfeksiyona kurtulmak istedim sadece 😟 ne yapmalıyım şuan bilmiyorum

Back
X