Gebelik ve ilişki sıklığı

Birhamisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
832
822
103
Kızlar iyi geceler öncelikle. Bu soruyu burada değil de doktora sormak isterdim ama her seferinde yanımda birileri olduğu için doktoruma iletemedim. Düşük riskim, erken doğum riskim yok onu belirteyim. Her şeyim çok şükür gayet iyi.
Biz eşimle 4 5 ayda bir 15 günlük izinlerde bir araya gelebiliyoruz. Haliyle ilişki sıklığı bayağı yoğun oluyor. Bunun bebeğe bir zararı olur mu? 5 yıl öncesinde kadınlar aralarında konuşurken sık ilişki bebeğe zarar verir gibisinden bir şey duymuştum. Böyle bir soruyu doktoruna ileten var mı acaba ?

26. Haftam, herhangi bir riskli durumum yok. Her gün düzenli bir ilişkimiz var bir problem yaşamıyorum. Bebeğe zararı olup olmadığını ancak doktorun söyleyebilir.

26. Haftam, herhangi bir riskli durumum yok. Her gün düzenli bir ilişkimiz var bir problem yaşamıyorum. Bebeğe zararı olup olmadığını ancak doktorun söyleyebilir.
Teşekkür ederim öncelikle :) yani bende olmayacağını düşünüyorum açıkçası

Gebelik de risk yoksa cinsel ilişki kısıtlaması yapılmıyor

İlişki doğumu bile kolaylaştırdıgi söyleniyor. Uygun pozisyonda risk yoksa yapabilirsiniz istediğiniz kadar.
Teşekkür ederim bir önceki iznimizde suçluluk hissi olmuştu biraz dikkat etmeye çalıştık. Bu sefer sorup tedirgin olmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…