Gebelik ve kürtaj

Belindaam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
31
1
1
28
15 haziran da hamile olduğumu ogrenmistim bebeğimin babası sahip cikmadigi için 18 haziranda aldırdım tam tamına 35 gün sonra adet gördüm şuan vicdan azabi cekiyorum keşke aldırmasaydım diye

Hayır evli dEğildim ona söyledim ama ciddiye almadı bıraktı bizi öylece
Anladım tek başına bakabilecek imkanın olsaydı keşke aldırmasaydın bundan sonraki hayatında ilişki yaşadığın insanlara dikkat edersin umarım ve korunmaya da ekstra dikkat etmeni öneririm zira ilerde bunun pişmanlığını daha çok yaşama ihtimalin var çünkü insanlar çok çabalayıp çok isteyip yinede sahip olamıyor buna eger gelecekte bunu yaşarsan çok sızlar için ama işte bişeyler yaşanırken hiç heaaplamıyoruz bunu bebegin içinde senin içinde çok üzüldüm rabbim iyi insanlar ile karşılaştırıp dogru kararlar almayı nasip etsin ne diyim

Bende pişman oldum aldirdigim için 😔 ultrason sonuçlarını atmaya kıyamıyorum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Keşke daha çok düşünüp karar verseydin pişman olacagın hiç aklına gelmedi mi anne olmak öyle farklı bir duygu ki hareketlerini hissetseydin anlardın bunu böyle bir mucizeyi katletmek aklım almıyor gerçekten

15 haziran da hamile olduğumu ogrenmistim bebeğimin babası sahip cikmadigi için 18 haziranda aldırdım tam tamına 35 gün sonra adet gördüm şuan vicdan azabi cekiyorum keşke aldırmasaydım diye
Bu durum da vicdan azabı çekmeniz normal. İnşAllah bir daha tekrarlanmaz böyle bişey.

İste bizim sinavimiz cok isteyipte sahip olamamak senin sinavinda hic sikinti cekmeden sahip oldugunun hayatini sonlandirmak. Ne diyim Allah affetsin hepimizi. Okadar hassas bir duzen var ki hayatta artik neden sorusunu sormuyorum sorunca ardi geliyor cunku. Allah buyuktur

canim öyle yapman gerekiyormus, aldırman gerektigini hissetmiş ve ona karar vermissin, olan oldu artık kendini yıpratma, hazır degilsen zor, dogurmakla bitmiyor, iyi bir gelecek veremeyeceksek napalim, günahıni sevabını allah bilir, kimin ne durumda olduğunu da, kimse isteyerek kurtaj olmaz, korunarak da oluyor böyle şeyler dikkatli olmali ve iyi korunmaliyiz elbette, dua et sen istemezdin böyle olmasini sakinleş hatalardan ders cikar ve yoluma bak sabırlar diliyorum

Ayni durumu bende yasadim 2 hafta once 22 aylik kizim var benim psikolojik sorunlarim vardi tedavi olmadim malesef ilk kizimda hamileyken delirecek gini oluyordum lohusaligimdada oyle tam kendimi yeni yeni topluyorum derken nefes alamama ic bunaltisi delirme hissi basladi.sonra mide bulantilari test yaptim persembe gunu pozitif .delirecek giniydim hormonlarla beraber kendimde degildim hemen yarini cuma gunu gittim doktora keseyi gordu kalp atisi henuz yoktu 5 arti 2 gunlukmus yavrum.aldirmayi sordum kendimde degildim ben sandim ki gun verecek sugun gel diye .kagitlari verdi elime ben kafam donuk hic hissetmiyorum bisey oglen sonu aldilar kafam sarhos gibi eve geldim.o zmaan idrak ettim ben ne yaptim allahim dedim kalbim patlayacak gibi agriyor uzukuyorum cok pismanim hemde evliyim ve durumumuz iyi.hic sebep yokken gitti yavrum allahim kimseye yasatmasin.simdi tedavi olmak iatiyorum ama diyorum ki yavrum gitti olsam ne olur.hayattan zevk almiyorum tatli ekmegim aci oldu zehir gibi oldu hayatim

Ayni durumu bende yasadim 2 hafta once 22 aylik kizim var benim psikolojik sorunlarim vardi tedavi olmadim malesef ilk kizimda hamileyken delirecek gini oluyordum lohusaligimdada oyle tam kendimi yeni yeni topluyorum derken nefes alamama ic bunaltisi delirme hissi basladi.sonra mide bulantilari test yaptim persembe gunu pozitif .delirecek giniydim hormonlarla beraber kendimde degildim hemen yarini cuma gunu gittim doktora keseyi gordu kalp atisi henuz yoktu 5 arti 2 gunlukmus yavrum.aldirmayi sordum kendimde degildim ben sandim ki gun verecek sugun gel diye .kagitlari verdi elime ben kafam donuk hic hissetmiyorum bisey oglen sonu aldilar kafam sarhos gibi eve geldim.o zmaan idrak ettim ben ne yaptim allahim dedim kalbim patlayacak gibi agriyor uzukuyorum cok pismanim hemde evliyim ve durumumuz iyi.hic sebep yokken gitti yavrum allahim kimseye yasatmasin.simdi tedavi olmak iatiyorum ama diyorum ki yavrum gitti olsam ne olur.hayattan zevk almiyorum tatli ekmegim aci oldu zehir gibi oldu hayatim
Eşinin imzasi olmadan mi yaptilar kürtaji

Back
X