Gebelik ve okb

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaşlar merhaba hamileyim ve okb yim çok stresliyim nasıl atlatacagim yardımcı olun destek lütfen

Seni ben anlarım. Aynı durumdayız. Bende hamileyim, inanılmaz takıntı düşünceler geldi. Bazı bilgiler okudum onlar tetikledi.keşke araştırmasaydım. Umarım geçer

Seni ben anlarım. Aynı durumdayız. Bende hamileyim, inanılmaz takıntı düşünceler geldi. Bazı bilgiler okudum onlar tetikledi.keşke araştırmasaydım. Umarım geçer
Inşallah canım çok kotuyum sakinlestirici kullaniyorum ne yapacağımı sasirdim

Inşallah canım çok kotuyum sakinlestirici kullaniyorum ne yapacağımı sasirdim
Ben ilaç kullanmıyorum. Kendim atlatmaya çalışıyorum. Bir taktik geliştirdim o biraz iyi geldi. Kötü düşünmeye başladığımda. Kulaklığı takıyorum müzik dinliyorum.

Ben ilaç kullanmıyorum. Kendim atlatmaya çalışıyorum. Bir taktik geliştirdim o biraz iyi geldi. Kötü düşünmeye başladığımda. Kulaklığı takıyorum müzik dinliyorum.
Bende çok denedim olmadi takmamaya çalıştım dusunsel okb ilerledi busefer

Pasiflora içerdim.bir etkisi olurmuydu bilmem
Gebelikte ilaç kullananlarda var
Ben iki hamilelegimdede kullanmadım ama genel anlamda kötüydum..
Bir keresinde denize gitmiştik ..iki saatten fazla yol gittik
Tam indigimizde ıssız biryer olduğu icinmi bilmem,panik atak tutup hastaneye ulasamazsam diye bir korku geldi.
Geri aglayarak beni götürün dedibindik iki saat yolu tekrar geldik

Bende onu kullaniyorum Suan umarım iyi geliodur dr onu yazdı çok kotu bir durum

Bende çok denedim olmadi takmamaya çalıştım dusunsel okb ilerledi busefer
Başarırsın. Sana iki isim öneriyim youtubeden onlarda harika onlarıda dinlersen çok iyi geliyor birincisi;psikolog izzet güllü. Diğeri paikolog tülay kök. Videolarını şimdi aç izle. İnanılmaz iyiler. Ben daha kötü durumdaydım yemek yapamaz haldeydim, Şimdi şükür daha iyiyim ama tamamen geçmiyor. Atak halinde geliyor

Evet ben de o şekildeyim is yapamiyorum sürekli kaşınti var stresten uyuyamiyorum onerilerine uyacagim

Tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…