E emhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 38 2 1 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #21 elmalar .!.: Bana histereskopi için randevu sonra verilecekti ama ben hsg çektirdim tüplerim açık. Benimde 8-9 yumurtam vardı 0.7 amh Genişletmek için tıkla... Hsg aynı degilmi bu histereskopi
elmalar .!.: Bana histereskopi için randevu sonra verilecekti ama ben hsg çektirdim tüplerim açık. Benimde 8-9 yumurtam vardı 0.7 amh Genişletmek için tıkla... Hsg aynı degilmi bu histereskopi
E elmalar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 479 75 48 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #22 emhc .!.: Hsg aynı degilmi bu histereskopi Genişletmek için tıkla... Ya galiba aynı bilemiyorum tanısal histereskopi bişey var mı die bakıyor kapalı tüpü açar mı bilmiyorum
emhc .!.: Hsg aynı degilmi bu histereskopi Genişletmek için tıkla... Ya galiba aynı bilemiyorum tanısal histereskopi bişey var mı die bakıyor kapalı tüpü açar mı bilmiyorum
E elmalar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 479 75 48 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #23 emhc .!.: Evet bktrdik iyi denildi Genişletmek için tıkla... Bence hsg çektir. Ben hsg ardından 3. Denememde gebe kaldm
emhc .!.: Evet bktrdik iyi denildi Genişletmek için tıkla... Bence hsg çektir. Ben hsg ardından 3. Denememde gebe kaldm
E emhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 38 2 1 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #24 elmalar .!.: Bence hsg çektir. Ben hsg ardından 3. Denememde gebe kaldm Genişletmek için tıkla... Bende ilk gtdigimde öyle sandım hsg diye ama değilmiş tuplere bakildi açık dendi
elmalar .!.: Bence hsg çektir. Ben hsg ardından 3. Denememde gebe kaldm Genişletmek için tıkla... Bende ilk gtdigimde öyle sandım hsg diye ama değilmiş tuplere bakildi açık dendi
E elmalar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 479 75 48 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #25 emhc .!.: Bende ilk gtdigimde öyle sandım hsg diye ama değilmiş tuplere bakildi açık dendi Genişletmek için tıkla... Allah size de kısmet etsin inşallah o zaman. Yaşınız benden gençtir. Olmazsa bekleyin. Çare var
emhc .!.: Bende ilk gtdigimde öyle sandım hsg diye ama değilmiş tuplere bakildi açık dendi Genişletmek için tıkla... Allah size de kısmet etsin inşallah o zaman. Yaşınız benden gençtir. Olmazsa bekleyin. Çare var
E emhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 38 2 1 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #26 elmalar .!.: Allah size de kısmet etsin inşallah o zaman. Yaşınız benden gençtir. Olmazsa bekleyin. Çare var Genişletmek için tıkla... Yok yok aynıyız yaş olarak da
elmalar .!.: Allah size de kısmet etsin inşallah o zaman. Yaşınız benden gençtir. Olmazsa bekleyin. Çare var Genişletmek için tıkla... Yok yok aynıyız yaş olarak da
E emhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 38 2 1 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elmalar #27 elmalar .!.: Allah size de kısmet etsin inşallah o zaman. Yaşınız benden gençtir. Olmazsa bekleyin. Çare var Genişletmek için tıkla... Insllh bian önce nasip olur 9 aydir deniyrz
elmalar .!.: Allah size de kısmet etsin inşallah o zaman. Yaşınız benden gençtir. Olmazsa bekleyin. Çare var Genişletmek için tıkla... Insllh bian önce nasip olur 9 aydir deniyrz