• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve ovulasyon testi

elmalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
479
75
48
32
Arkadaşlar gebelikte silik çizgi ovulasyon testlerimde böyle hamile olabilir miyim reglime 1 gün var
IMG_3410.webp

After10 erken gebelik testinde de böyle silik çıktı arkadaşlar gebelik olabilirmi

Eklentiler

• IMG_3415.webp
    IMG_3415.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 34
Pharma supra kullandım takviye olarak. Onun dışında kayganlaştorıcı kullanıyorduk ilk kez bu ay kullanmadık engelliyormu acaba diye hamileyim.
Gerckden çok sevindim Rabbım kucağında almayı nasip etsin darısı bizlere duana eksik etme bizlerden de

Yunus emre devlet hastanesine gittim merdan ali merdan oğluna amh dusuk 0.80 .060 8.9 yumurta göründüğünü söyledi tuplere ve rahme bakalim dedi tuplere exem adli bi ilaç la bkti digeri de ofis hitereskopiydi galiba ofis demisti acaba size de mi yapıldı etkisi oldu gebelik oluştu diye sormak istedim

Yunus emre devlet hastanesine gittim merdan ali merdan oğluna amh dusuk 0.80 .060 8.9 yumurta göründüğünü söyledi tuplere ve rahme bakalim dedi tuplere exem adli bi ilaç la bkti digeri de ofis hitereskopiydi galiba ofis demisti acaba size de mi yapıldı etkisi oldu gebelik oluştu diye sormak istedim
Bana histereskopi için randevu sonra verilecekti ama ben hsg çektirdim tüplerim açık. Benimde 8-9 yumurtam vardı 0.7 amh

Sperme baktirdinizmi

Back
X