Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olma ihtimaliniz çok yüksek kan testi verirseniz kesin sonucu alırsınız çıkar zatenArkadaşlar gebelikte silik çizgi ovulasyon testlerimde böyle hamile olabilir miyim reglime 1 gün varEki Görüntüle 3581348
Hayırlı olsunArkadaşlar gebelikte silik çizgi ovulasyon testlerimde böyle hamile olabilir miyim reglime 1 gün varEki Görüntüle 3581348
Çizgiyi görüyorum bu markaya hiç duymadım yalancı çıkarma durumu var mı yok mu bilemiyorum o yüzden. Eğer beklenen adet tarihiniz geldiyse kan verin
Ciddimisn herseyimiz ayniydiHamileyim:)
Ne kullandın acaba neler yaptın bizde 7aydir deniyrz amh düşükHamileyim evet inşallah sorunsuz gelişir
Ne kullandın acaba neler yaptın bizde 7aydir deniyrz amh düşük
Gerckden çok sevindim Rabbım kucağında almayı nasip etsin darısı bizlere duana eksik etme bizlerden dePharma supra kullandım takviye olarak. Onun dışında kayganlaştorıcı kullanıyorduk ilk kez bu ay kullanmadık engelliyormu acaba diye hamileyim.
Exsem ofis ypmislarmiydi yunus emredeİnşallah çok sağolun darısı başınıza sağlıklı bebelerimiz olsun inşallah
Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamileyim:)
Yunus emre devlet hastanesine gittim merdan ali merdan oğluna amh dusuk 0.80 .060 8.9 yumurta göründüğünü söyledi tuplere ve rahme bakalim dedi tuplere exem adli bi ilaç la bkti digeri de ofis hitereskopiydi galiba ofis demisti acaba size de mi yapıldı etkisi oldu gebelik oluştu diye sormak istedimO nedir
Bana histereskopi için randevu sonra verilecekti ama ben hsg çektirdim tüplerim açık. Benimde 8-9 yumurtam vardı 0.7 amhYunus emre devlet hastanesine gittim merdan ali merdan oğluna amh dusuk 0.80 .060 8.9 yumurta göründüğünü söyledi tuplere ve rahme bakalim dedi tuplere exem adli bi ilaç la bkti digeri de ofis hitereskopiydi galiba ofis demisti acaba size de mi yapıldı etkisi oldu gebelik oluştu diye sormak istedim
Sperme baktirdinizmiYunus emre devlet hastanesine gittim merdan ali merdan oğluna amh dusuk 0.80 .060 8.9 yumurta göründüğünü söyledi tuplere ve rahme bakalim dedi tuplere exem adli bi ilaç la bkti digeri de ofis hitereskopiydi galiba ofis demisti acaba size de mi yapıldı etkisi oldu gebelik oluştu diye sormak istedim
Evet bktrdik iyi denildiSperme baktirdinizmi