Gebelik ve seyahat

kanaryam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
71
7
86
31
Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyim gebeliğimi Karadeniz turun da öğrendim ve gezdik kendi arabamız ile şimdi 10 gün sonra yine Balkan turu ayarlamıştık gideceğiz gitmeden önce tabi doktoruma kontrole gitcem sıkıntı yoksa gitcem ama bu arada günübirlik komşu şehir turuna katılmam da da sakınca olmaz demi bu kadar gezmenin 😃 bu sefer günübirlik eşim olmayacak annem ve bir kaç komşu felan ayarladık gidelim dedik tedirgin oluyorum bazen ama diyorum o kadar Karadeniz turu yaptık dikkat ederim Rabbim kaza bela vermez ise ne olacak ki diyorum görüşleriniz nedir

Sen kendini rahat hisssediyorsan bi agrın falan olmuyorsa zaten kanaman olmadıgı sürece doktorunda yatman lazım demedıgı sürece hiçbirsey demez doktorlar aksıne benım doktorum kendını eve baglama gez tatıle cık falan demişti yanı kendı vucudunu dinle yoruldugun yerde dinlen dedi ama hiçbir zararı yok yanı

Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık gebeyim gebeliğimi Karadeniz turun da öğrendim ve gezdik kendi arabamız ile şimdi 10 gün sonra yine Balkan turu ayarlamıştık gideceğiz gitmeden önce tabi doktoruma kontrole gitcem sıkıntı yoksa gitcem ama bu arada günübirlik komşu şehir turuna katılmam da da sakınca olmaz demi bu kadar gezmenin 😃 bu sefer günübirlik eşim olmayacak annem ve bir kaç komşu felan ayarladık gidelim dedik tedirgin oluyorum bazen ama diyorum o kadar Karadeniz turu yaptık dikkat ederim Rabbim kaza bela vermez ise ne olacak ki diyorum görüşleriniz nedir
Doktorunuz ne derse ona göre hareket edin mutlaka. Büyük ihtimalle bir sorun görmediyse gidin diyecektir. Ben 11 haftalıkken Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna gittim uçakla. 15 gün boyunca da gezdim hiç birşey olmadı. Doktorun ne dediği çok önemli

Back
X