Gebelik yokken memeden süt gelmesi

melisagggg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
320
80
13
26
Kızlar merhaba evleneli 6-7 ay oldu 2 aydır korunmuyoruz maalesef gebelik yok fakat yaklasık 10 senedir meme basını sıkınca süt geliyor bunun icin doktora gittim baya önce süt kanallarımın açık oldugunu söyledi cok üstünde durmadık acıkcası adetim cok düzenli yumurtlamam da aynı şekilde fakat bu süt gelmesinin sebebi sanırım prolaktin yüksekliğine baglıymış buda gebeliğe engelmiş sanırım. Prolaktin yüksekliği icin ilaç tedavisi gören oldu mu kaç ay sürdü yada tedavi görmeden gebe kalan oldu mu?

benim de çok yüksek çıkmıştı dostinex diye bi ilaç kullandım kullandığım ay düştü değerim ertesi ay hamile kaldım zaten. öyle zor değil düşürmesi yani merak etmeyin. ama önemli olan neden yükseldiği. strese bağlı da yükselebiliyor göğüsler uyarılınca da yükselebiliyor bir de hipofiz bezinde adenom varsa da yükselebiliyor

Benim de yüksekti süt gelmesi yaşamadım ama benim her ay ilaçla düştü sonraki ay yükseldi uzun süre uğraştım en son illallah ettik doktorum bu ay test yapmıcaz dedi sonraki aya çok şükür kendisi düşmüş

Süt gelme olayı varmıydı sizde

Offf gerçekten o kadar endişeliyim ki carsamba günü kadın Doğuma randevum var,birde bende adet düzensizligi falan fa yok

Süper o zaman, prolaktin düştükten sonra gebe kaldımız mı peki
Benim sanırım 6 ay düşmedi en berbat örnek olabilirim bende pcos görünüm vardı tek tarafta incir kürü yaptım prolaktini daha da arttırmış her ay kan vermek zorunda kaldım değer aslında 60 filandı galiba çok yüksek değilse gebeliği engel olmuyor yanıltmakta istemem

Süper o zaman, prolaktin düştükten sonra gebe kaldımız mı peki
Sonra gebe kalamadım diye amh verdim gayet normal çıktı rahim filmi çektirdim rahimde perde varmış histeroskopi oldum hemen kalırsın dediler yine kalamadım ne denilse tersi çıktı en sonunda doktorum senin yumurtan çatlamıyor olabilir belki bir kaç ayda bir çatlıyor dedi ve çatlatması iğnesi vuruldum hamile kaldım

yaaa maşallah zafer siziinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…