Gebelik zehirlenmesi-prelampsi

ozsen8279

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
2.373
1.117
148
Birinci hamileliginde gebelik zehirlenmesi geçirip ikinciye hamiş olanlar bana bi yardim edebilirmii

evet canim ben gecirdim hafif sekilde..simdi 33 haftalik gebeyim
Geçmıs olsunnn.bu gebeliğin nasıl geçiyor.normal kadın dogum yada riskli gebeligemi gidiyorsun.nasıl bi yol izledın.rica etsem biraz anlatirmisinn.ben çok endişeliyim

Nasil anladiniz peki tansiyondan mi belli oldu yoksa idrarda proteinden mi?ben de korkuyorum acaba her ihtimale karşi 30.haftalarda idrarda protein testi yaptirsam mi

Nasil anladiniz peki tansiyondan mi belli oldu yoksa idrarda proteinden mi?ben de korkuyorum acaba her ihtimale karşi 30.haftalarda idrarda protein testi yaptirsam mi
Cnm benim sırtım çok ağrıyordu.o şekilde gittim ve acil sezeryan oldum.benim şişliğimde vardı ama bana hep tanidiklarim normal diyodu olur hamilelikte.bende bilmiyordum tabii.
Şişligine dikkat et ve tansiyonuna.

Cnm benim sırtım çok ağrıyordu.o şekilde gittim ve acil sezeryan oldum.benim şişliğimde vardı ama bana hep tanidiklarim normal diyodu olur hamilelikte.bende bilmiyordum tabii.
Şişligine dikkat et ve tansiyonuna.
Tesekkur ederim.Sirt ağrisi bel agrisi bende de var hem de çok agriyor ..şişlik karinda mi yoksa bacakda mi oldu?

Geçmıs olsunnn.bu gebeliğin nasıl geçiyor.normal kadın dogum yada riskli gebeligemi gidiyorsun.nasıl bi yol izledın.rica etsem biraz anlatirmisinn.ben çok endişeliyim
sagol canim.normal kadin doguma gittim.ilk basta soyledim.ilgiliydi dr um.diyetisyene de gittim.4 .ayimda aspirine basladim.duzenli kontrol.tuz kontrolu.kilo az alarak.tansiyon takibi..idrarda protein 24.haftadan sonra haftada 1 takip.6.ayimdan sonra iki dr a gidiyorum.2 haftada 1 kontrol.ayrintili ultrasonu perinatologa yaptirdim bu onemli..simdi tamamen tuzsuz yiyorum.tansiyon takip.siskinligim cok olmadi sukur.

Anladım cnm.kilo kontrolü çok önemli zaten.bakalım benim takip nasıl olucak.

Peki istanbuldamisin.hangi doktorlara gittin

Anladım cnm.kilo kontrolü çok önemli zaten.bakalım benim takip nasıl olucak.

Peki istanbuldamisin.hangi doktorlara gittin
hafif zehirlenme son ayimda gecirdim ama doguma kadar duzeldi benim.siizn farkli olduysa riskli gebelik bolumune gidin .İstanbul da .bezmi alem universitesine gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…