Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde de gelişim geriydi. Aynı şeylerMerhaba zaman geçmiş biraz ama umarım görürsünüz... Bende ağustosun 22 sinde gebelik zehirlenmesi yüzünden normel dogum yaptım kaybettim bebeğimi. Gelisim geriligi de vardı. 24 haftalik olması gerekirken 22 haftaya uyumluydu. Tansiyon protein kacagi derken terminasyon yapıldı ve bebeğimin kalbini durdurup bana da normal doğum yaptırarak aldilar onu... doktorlar tekrar ikinci gebeliginde yaşaman yüksek olasılık dediler sizinki gibi.. dogum yapali daha 1 ay olmadi ama tansiyonlarim normale dondu tansiyon ilacini biraktim. Nefroloji kontrolum de var.son durumu bilmiyorum protein kacaginin.2 hafta sonra falan 24 saatlik tahlil vericem...peki simdi sizin durumunuz nasıl? Aynı şeyleri yaşamış sayılırız
Peki doktorlar ne diyo tekrar gebelik için size ? Bana tekrar gebelik düşündüğün zaman gel dediler Zeynep Kamil hastanesinde. Daha 1 ay oldu bebeğimi kaybedeli çok yeni gebelik düşünmek için. Vücudumda ne sorun var onu bile bilmiyorum şuan nefroloji kontrolüne gidip 24 saatlik idrar vermek için lohisalığımın bitmesini bekliyorum...Çok geçmiş olsun. Benim bebeğimde de gelişim geriydi. Aynı şeylerbenim protein kaçağı düzeldi ama karaciğer enzimlerim bozuk. Safra kesem taş yapmış bir de. Ameliyat dediler. Ama olmadım henüz. Bekliyorum. Bir de kistim var ilaç vermediler kendisinden geçsin diye bekliyoruz ama geçmedi hala
Bide ben dogumdan sonra 10 gün göbekten kan sulandirici igne kullandim sadece. Şuan hiç bisey kullanmıyorum sizin kullandığınız ilaç var mıMerhaba kızlar. Sizlere birşey sormak istiyorum umarım bilen duyan birileri vardır. Gebelik zehirlenmesi geçirdim Ocak ayında. Ast-Alt değerlerim normale döndü. Diğer kan değerlerimde. Tansiyonum da normale döndü ilaçlarla. Artık ilaç kullanmıyorum. Fakat idrarda protein kaçağım devam ediyornefroloji randevusu aldım ama 2 hafta var randevuma. Yapabileceğim birşey var mı bu konuda bilen var mı acaba?
Hayır hiçbir ilaç kullanmıyorum. Doğumdan sonra sadece tansiyon ilacı kullandım. Düzene girince onu da bıraktım. Ocak da doğum oldu mayısa kadar protein kaçağım devam etti. Şuan böbrek değerlerim bozuk safra da taş oluştu.Bide ben dogumdan sonra 10 gün göbekten kan sulandirici igne kullandim sadece. Şuan hiç bisey kullanmıyorum sizin kullandığınız ilaç var mı
merhaba dm den yazabilirmisiniz banaarkadasimda oldu. doğum için hastaneye yattığında gebelik zehirlenmesi yasadı. bebeğini kaybetti. ciğerleri söndü, protein kaçağı, tansiyon, kalpte sorun vs bir çok sey çıktı. hatırladığım kadarıyla 2-3 ay içerisinde protein kaçağı düzeldi. ciğerleri için çok uzun süre doktor kontrolünde kaldı. doğumdan 5 ay sonra hamile kaldı tekrar. gebelik zehirlenmesi tekrarlamadı ama çok sıkı takip edildi gebelik sürecinde. kan sulandırıcı kullandı devamlı. bir de tansiyon ilacı. doğurdu bebeğini. hatta ondan sonra bir tane daha doğurduson gebeliğinde de aynı sekilde sıkı takip edildi ama.
çok gecmis olsun. inşallah bir an önce sağlığınıza kavusursunuz
yazamam mesaj atmanız kapalımerhaba dm den yazabilirmisiniz bana
Böyle şeyler duyunca bana da bi umut oluyor. Zaten korkuyorum bir daha hamilelikte böyle şeyler yaşarım diye. Pozitif şeyler duymak çok iyi geldi.arkadasimda oldu. doğum için hastaneye yattığında gebelik zehirlenmesi yasadı. bebeğini kaybetti. ciğerleri söndü, protein kaçağı, tansiyon, kalpte sorun vs bir çok sey çıktı. hatırladığım kadarıyla 2-3 ay içerisinde protein kaçağı düzeldi. ciğerleri için çok uzun süre doktor kontrolünde kaldı. doğumdan 5 ay sonra hamile kaldı tekrar. gebelik zehirlenmesi tekrarlamadı ama çok sıkı takip edildi gebelik sürecinde. kan sulandırıcı kullandı devamlı. bir de tansiyon ilacı. doğurdu bebeğini. hatta ondan sonra bir tane daha doğurduson gebeliğinde de aynı sekilde sıkı takip edildi ama.
çok gecmis olsun. inşallah bir an önce sağlığınıza kavusursunuz
Peki doktoralara göre gebelik ne zaman olmalı. Sizin de dogum üzerinden 10 ay geçmiş. Gebe kalma bobrek değerlerin bozuk mu denildiHayır hiçbir ilaç kullanmıyorum. Doğumdan sonra sadece tansiyon ilacı kullandım. Düzene girince onu da bıraktım. Ocak da doğum oldu mayısa kadar protein kaçağım devam etti. Şuan böbrek değerlerim bozuk safra da taş oluştu.
Genetik ve profesörlerle görüştüm. Hepsi tekrarlama ihtimali var ama ilaç kullancaz hamile olunca diyor
Ben de genetige gidiyorum daha geçen hafta kan verdim şüpheli bir durum görülmüş net hic bisey demediler. Bebekten terminasyon yapılırken sıvı aldirmistim inceleme için.. doktorların hepsi hellp sendromu gebelik zehirlenmesi ikincide tekrarlar diyorlar. Allah korusun genetikteki profesör bebekte de bi sorun varsa tüp bebek yapılabilinir dedi.Hayır hiçbir ilaç kullanmıyorum. Doğumdan sonra sadece tansiyon ilacı kullandım. Düzene girince onu da bıraktım. Ocak da doğum oldu mayısa kadar protein kaçağım devam etti. Şuan böbrek değerlerim bozuk safra da taş oluştu.
Genetik ve profesörlerle görüştüm. Hepsi tekrarlama ihtimali var ama ilaç kullancaz hamile olunca diyor
Benim sonuçlarım çıktı. Bebek de sorun var denmedi. Ama tekrarlama ihtimali tüm doktorlar tarafından söylendi maalesefBen de genetige gidiyorum daha geçen hafta kan verdim şüpheli bir durum görülmüş net hic bisey demediler. Bebekten terminasyon yapılırken sıvı aldirmistim inceleme için.. doktorların hepsi hellp sendromu gebelik zehirlenmesi ikincide tekrarlar diyorlar. Allah korusun genetikteki profesör bebekte de bi sorun varsa tüp bebek yapılabilinir dedi.
Kuzum nasılsın? Safra ameliyatı olan çok var bian önce olsan ve kurtulsan sonrada gebeliğe yoğunlaşsan..Benim sonuçlarım çıktı. Bebek de sorun var denmedi. Ama tekrarlama ihtimali tüm doktorlar tarafından söylendi maalesef