Gebelik zehirlenmesi yaşayanlar bakabilir mi

Puffykus

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
424
219
18
26
34+4 haftalık gebeyim. Bugün rutin kontrolde tansiyonum 150 90 çıktı dinlendirip tekrar bakıldı yinw yüksek. Doktor kan idrar aldı. İdrarda protein kaçağı varmış ekstra da idrarımda yüksek enfeksiyon çıktı. 3 saat sonra tansiyonum 155 80 çıktı. Doktor antibiyotik yazdı evde kendin tansiyon takibi yap artarsa gel dedi.. Korkuyorum başına gelen var mı bu haftalarda özellikle

34+4 haftalık gebeyim. Bugün rutin kontrolde tansiyonum 150 90 çıktı dinlendirip tekrar bakıldı yinw yüksek. Doktor kan idrar aldı. İdrarda protein kaçağı varmış ekstra da idrarımda yüksek enfeksiyon çıktı. 3 saat sonra tansiyonum 155 80 çıktı. Doktor antibiyotik yazdı evde kendin tansiyon takibi yap artarsa gel dedi.. Korkuyorum başına gelen var mı bu haftalarda özellikle
Kimsenin başına gelmedi mi

Merhaba benimde 34. Haftada gebelik zehirlenmem başladı yüksek tansiyon idrarda protegin kaçağı vardı doktor eve gönderdi tansiyon ilaci verdi tansiyonunu takip et dedi 37+3 te gebelik zehirlenmesinden bebegimi kaybettim karnimda bebek eşten ayrıldı ölü doğum yaptım geçici böbrek yetmezliği görme kaybi hepsnini yasadim şiddetli preeklampsi gecirdim yoğun bakım surecim oldu 1 ay hastanede yattım şükür şuan iyiyim şükür
Cok dikkat et gerekirse hastwney3 yatis yap orda takip.edilsin

Merhaba benimde 34. Haftada gebelik zehirlenmem başladı yüksek tansiyon idrarda protegin kaçağı vardı doktor eve gönderdi tansiyon ilaci verdi tansiyonunu takip et dedi 37+3 te gebelik zehirlenmesinden bebegimi kaybettim karnimda bebek eşten ayrıldı ölü doğum yaptım geçici böbrek yetmezliği görme kaybi hepsnini yasadim şiddetli preeklampsi gecirdim yoğun bakım surecim oldu 1 ay hastanede yattım şükür şuan iyiyim şükür
Çok üzüldüm Allahım yardımcınız olsun. Yaranızı deşmek istemem ama 36 3 olduk. Bugün doktora gittik. Benim plasentam çok erken yaşlanmıştı. Bugün dedi ki bembeyaz olmuş bebek nasıl kilo alıyor hala şaşırdı. Tansiyonum benim düzeldi ama idrarda yine protein kaçağı çıktı bugün. Çok bilgim de yok tansiyon düzelmişken protein kaçağı olsa da zehirlenme olur mu. Ve sizde de plasenta yaşlılığı var e mıydı

Cok dikkat et gerekirse hastwney3 yatis
basiniz saolsun son haftada kaybetmek cok zor sezeryan dogum ilemi aldilar bebeginizi ne kadar oldu yeniden hamilelik dusundunuz mu preeklamsi gecirenler kan sulandirici kullanmak zorunda . bebeginiz icin cok uzgunum aciyi ceken biliyor hayat duruyor ve bombos geliyor

Back
X