GEBELİK

Seninle alakalı olmayan gebeliği nasıl sende görmüş ki? :KK57:
Korunmasız cinsel ilişki yaşamadıysan neden korkuyorsun arkadaşım? :KK52:

Belki usg ekranında bir önceki hastanın görüntüsü kalmıştır. :KK45:

Hani cihaz kapatılmayınca senden önceki hastanın bebesi ekranda oluyor ya belki onun için bebek bu demiştir.. :KK48:

dedim tabı sonra başka bır doktora gittim onn aklı karışmış dedi alay ediyor aklı sıra ama insan az çok etkileniyor
sen kendinden eminsen niye etkileniyosun, ya anlatmadığın bişeyler var yada dalga geçiyosun.
ayrıca gebeliğin seninle ilgisi yok ne demek, bi önce muayene olan hamile kadının ruhu hala usgdemi dolaşıyo :deli:

Doktoru şikayet et ya nasıl bir saçmalık o öyle ayrıca genç kızlara alttan muayene yapılmaz ki

Doktoru şikayet et ya nasıl bir saçmalık o öyle ayrıca genç kızlara alttan muayene yapılmaz ki
işte benım takıldıgım nokta da buydu ben ılıskı yasamadım zaten ilk yazımda da belırttım olmadıgını ama şu var ki hanı adamın bana o tutumları benı rahatsız ettı ıster ıstemez etkılendım sorun bu yanı testı tekrarladım hanı doktorum da onun o an kafası ıyı degılmış manasına gelen cumle kurdu boş bulunmuş dıye

Gençlere cinsel eğitim vermek gerekiyor. İlişki yaşamadan nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun? Dalga geçmek icin açılan bir konu sanırım.

öncelikle herkese merhaba;
genc bır kızım bekaretim bozulmadı enfeksiyon nedeniyle kadın doguma gittim 1 sene önce antıbıyotık tedavısıyle gecmıstı tekrardan başladı diye gittim bana alttan muayene yapmak istedi kabul etmedım ultrasonla baktı.gebelık görüyorum dedi ama senle alakası olmayabılır gibi saçma bir cumle kurdu bende ben bir genç kızım bana varsayımla konuşamazsınız test yapın dedim yok çıkmadı dedi ama adama inanamadım yanı başka bir hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı yok birşey ama senin emin olman için test yapalım dedi bende tamam dedim 1,31 gibi bir rakam çıktı şüphe etme yok birşey o doktorun aklı karışmış dedi. ayın 7sinde hasta oldum 13 ünde bitti şimde 7 gun sonra tekrardan olucam psikolojim bozuldu ama strese giriyorum stresten dolayı geçikicek diye de korkuyorum
Piyasadaki doktorların çoğu doktor değil diplomaları var hasbelkader ama gerçekten işinin ehli insan her meslekte çok az artık.

vay be biz aylardır cinsel ilişkiyle gebe kalamıyoruz burda ilişki yok bakireyim diyosun adet bekliyorum stres oldum fln yaş kaç sanırım fake bir konu

Neymis arkadaş hep dr.suclu turkiyede dr.olmak ne kadar zor.

Slm arkadaşlar 35 yaşındayım ve 17 yaşında oglum var ilk evliligimden mart ayından beri ikinci yani şimdiki eşimle çocuk yapmak istiyoruz ama bir türlü olmuyo dün hastaneye gittik kontrol oldum doktor saglıklısın yumurtaların iyi dedi bi sorun yok dedi eşime sperm testi yaptım oda sağlıklı bir sorun yok sizce ne yapmalıyın neden olmuyor

Slm arkadaşlar 35 yaşındayım ve 17 yaşında oglum var ilk evliligimden mart ayından beri ikinci yani şimdiki eşimle çocuk yapmak istiyoruz ama bir türlü olmuyo dün hastaneye gittik kontrol oldum doktor saglıklısın yumurtaların iyi dedi bi sorun yok dedi eşime sperm testi yaptım oda sağlıklı bir sorun yok sizce ne yapmalıyın neden olmuyor

Mart - nisan - mayıs
3 ayda 35 yaşında hamile kalmanız zaten şaşırtıcı olur
6 ay deneyin öyle gelin der doktorlar da
Biraz acele etmiyor musunuz?

Yeni konu açsaydınız..
35 yaşından sonra 6 ay denemek gerekiyor diye biliyorum.
Sabırlı olun bence..

İlk çocuğunuzda siz de çocukmuşsunuz daha..

Back
X