- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Hımm diğer soruya cevap yoktakıntılı bırısıyım evet
Hayırlısı olsun diyelim o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm diğer soruya cevap yoktakıntılı bırısıyım evet
Seninle alakalı olmayan gebeliği nasıl sende görmüş ki?
Korunmasız cinsel ilişki yaşamadıysan neden korkuyorsun arkadaşım?![]()
sen kendinden eminsen niye etkileniyosun, ya anlatmadığın bişeyler var yada dalga geçiyosun.dedim tabı sonra başka bır doktora gittim onn aklı karışmış dedi alay ediyor aklı sıra ama insan az çok etkileniyor
bi ilişkim olmadı sadece ruhen etkılendimsen kendinden eminsen niye etkileniyosun, ya anlatmadığın bişeyler var yada dalga geçiyosun.
ayrıca gebeliğin seninle ilgisi yok ne demek, bi önce muayene olan hamile kadının ruhu hala usgdemi dolaşıyo![]()
İlişki olmadıysa nasıl hamile olmayı düşünüyorsun ki fake koktu ortalıkbi ilişkim olmadı sadece ruhen etkılendim
olmadıİnatla ilişki yaşadın mı sorusuna cvp vermiyosun hiç inandırıcı değilsin
işte benım takıldıgım nokta da buydu ben ılıskı yasamadım zaten ilk yazımda da belırttım olmadıgını ama şu var ki hanı adamın bana o tutumları benı rahatsız ettı ıster ıstemez etkılendım sorun bu yanı testı tekrarladım hanı doktorum da onun o an kafası ıyı degılmış manasına gelen cumle kurdu boş bulunmuş dıyeDoktoru şikayet et ya nasıl bir saçmalık o öyle ayrıca genç kızlara alttan muayene yapılmaz ki
Piyasadaki doktorların çoğu doktor değil diplomaları var hasbelkader ama gerçekten işinin ehli insan her meslekte çok az artık.öncelikle herkese merhaba;
genc bır kızım bekaretim bozulmadı enfeksiyon nedeniyle kadın doguma gittim 1 sene önce antıbıyotık tedavısıyle gecmıstı tekrardan başladı diye gittim bana alttan muayene yapmak istedi kabul etmedım ultrasonla baktı.gebelık görüyorum dedi ama senle alakası olmayabılır gibi saçma bir cumle kurdu bende ben bir genç kızım bana varsayımla konuşamazsınız test yapın dedim yok çıkmadı dedi ama adama inanamadım yanı başka bir hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı yok birşey ama senin emin olman için test yapalım dedi bende tamam dedim 1,31 gibi bir rakam çıktı şüphe etme yok birşey o doktorun aklı karışmış dedi. ayın 7sinde hasta oldum 13 ünde bitti şimde 7 gun sonra tekrardan olucam psikolojim bozuldu ama strese giriyorum stresten dolayı geçikicek diye de korkuyorum
Slm arkadaşlar 35 yaşındayım ve 17 yaşında oglum var ilk evliligimden mart ayından beri ikinci yani şimdiki eşimle çocuk yapmak istiyoruz ama bir türlü olmuyo dün hastaneye gittik kontrol oldum doktor saglıklısın yumurtaların iyi dedi bi sorun yok dedi eşime sperm testi yaptım oda sağlıklı bir sorun yok sizce ne yapmalıyın neden olmuyor
Slm arkadaşlar 35 yaşındayım ve 17 yaşında oglum var ilk evliligimden mart ayından beri ikinci yani şimdiki eşimle çocuk yapmak istiyoruz ama bir türlü olmuyo dün hastaneye gittik kontrol oldum doktor saglıklısın yumurtaların iyi dedi bi sorun yok dedi eşime sperm testi yaptım oda sağlıklı bir sorun yok sizce ne yapmalıyın neden olmuyor