GEBELİK

Mujdedemir

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
5
0
6
33
beş haftalık gebeyim:anneadayı: arkadaşlar heyecanlıyım kesesi göründü ama kendileri daha teşrif etmediler :emir_bebek::anne:sadece bişeyi merak ediyorum bende bulantı kusma baş dönmesi falan olmuyor daha sonramı başlıyor bu belirtiler belki de hiç olmaz umarım hiç olmaz da rahat bi hamilelik geçiririm.

Son düzenleme:
6 haftalık hamileyim 2 hafta önce başladı dünyam karardı ne güzel tadını çıkar işte
Bulantısız günlerin

beş haftalık gebeyim:anneadayı: arkadaşlar heyecanlıyım kesesi göründü ama kendileri daha teşrif etmediler :emir_bebek::anne:sadece bişeyi merak ediyorum bende bulantı kusma baş dönmesi falan olmuyor daha sonramı başlıyor bu belirtiler belki de hiç olmaz umarım hiç olmaz da rahat bi hamilelik geçiririm.
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın diliyorum :)

Herkesin hamileligi farklıdır. Belirtilerin de ne bebeğin cinsiywtiyle, ne saçının çıkmasıyla hiçbiriyle ilgisi yok :)
Şu an 7.aylarım. bugüne kadar ne midem bulandı, nne kustum. Eşimi canim şunu istiyor diye biyere göndermedim bile. Sadece 3.aylara doğru yemek kokuları irrite etti, o da 1 ay surmedi geçti.
Yani duyduğunuz her belirtiyi yaşayacaksınız yaşamazsanız bir sorun var gibi birşey kesinlikle düsünmeyin ;)

:emir_bebek:

Merak etme bebişinide görürsün inşallah...
Çarşamba günü doktora gittim 6+3 haftalık hamileydim kesem vardı fakat bebişi göremedik...
Dayanamayıp cuma günü başka bir doktora gittim ve 6+5 olmuştum bebişi gördük fakat kalp atışı yok 1hafta daha bekleyelim dedi doktor
Anlamadığım 2günde nasıl göründü bebek
Ultrasona göre 5haftalıkmış bebek doktor öyle dedi Tek bir doktora bağlı kalma derim

İnşallah haftaya kalp atışınıda duyarım
Yoksa alıcaklar bebişimi:KK43: Burda okuduklarıma göre 9.hafta bile kalp atışını duyan olmuş
Sende görürsün bebişini inşallah geç döllenmeden kaynaklı olabiliyor Dua et bol bol ve günde 1buçuk litre su iç:emir_bebek:

Back
X