Hmm anladim cnm . En kisa surede siz de guzl haberler alirsnz insllhbenım bugun adetın 3.gunu cumaya cagırdı doktor takvıye verebılırım demıstı belkı o takvıyeyle,bıde hsg etkısıyle bıde eşimde ılac kullanıuor onunda etkısıyle şansımız yukselır belkı ben 26-27gunde bır regl oluyorum her ay bir umutla yaşıyorum işte
Sağol canım , dua edin nolur artın değerim.
Benim bugün adet günüm de olmadı ama stresten ertelendiğini düşünüyorum yani olmadı herhalde hiçbir belirti yokNe guzl ya masllh. Bnm pek umudum kalmadi sanki yaa bilmiormicime bi olumsuzluk girdi.
Ne zmn yaptjn testiniBenim bugün adet günüm de olmadı ama stresten ertelendiğini düşünüyorum yani olmadı herhalde hiçbir belirti yok
Zaten gebelik testinde çıkardı herhalde olsaydı
Bi sonraki aya artık
Ne zmn yaptjn testini
Bazilarinin ki bi hafta sonra cikmis. Regl olmadan umidini kesme
İnşallah canım , hayır ağustosta 29 olcamArtacak hissediyorum
28 yaşında anne oldun bak oh ne güzel
Ben de ole yapmyi dusunuorm zatenDün yaptım
Forumda baktım benle aynı gün batı olanlarda çıkmış hep çift çizgi. O yüzden önümüze bakacağız
Bu sefer ben de ovulasyon testi alacağım ve keçiboynuzu pekmezi de
Ovulasyon testini de bir gebenin günlüğü diye bi İnstagram sayfası var ordan alacağım. Onu çok övüyolar, testi iyiymiş. Tavsiye ederim sana da. Eğer bu ay gebe kalmazsan tabi beraber yaparız
Kızlar size birşey diyeyim ki , Gerçekten ben bu ay bıraktım.Hiçbir şeye özenmedim ve takmadım.Gün aşırı ilişki öneriyorlar , benim yumurtlama günüm bayram haftasına denk gelmişti ve biz her gün ilişkiye girdik. Ama çocuk için değil , zaman bolluğundan :))) Saçımı açtırdım boyattım vs bir çok şey yaptım bu ay. Diğer aylarda herşeyden çekiniyodum varsa gitmesin diye. Bir de keçiboynuzu pekmezini aktardan alın. Fabrikasyon almayın. Katkı maddeleri var onlarda ve pek işe yaramıyor. Ben ev yapımı bulup almıştım ay başında. Keçi boynuzu pekmezinin 3 günde etkisi olduğunu söylüyorlar.Ben de ole yapmyi dusunuorm zaten
Ya bnm esim gec ve yorgun gelio o yuzden yumurtlma haftasina denk getrsem bile her gun olmuo yani olacgini sanmiorm. Yorgunum dio . Isten gelince oturdgu koltukta uyuyaklio bazen . Hatta bayrmda bile calisti . Hic bos gunu yoktu malesefKızlar size birşe
Kızlar size birşey diyeyim ki , Gerçekten ben bu ay bıraktım.Hiçbir şeye özenmedim ve takmadım.Gün aşırı ilişki öneriyorlar , benim yumurtlama günüm bayram haftasına denk gelmişti ve biz her gün ilişkiye girdik. Ama çocuk için değil , zaman bolluğundan :))) Saçımı açtırdım boyattım vs bir çok şey yaptım bu ay. Diğer aylarda herşeyden çekiniyodum varsa gitmesin diye. Bir de keçiboynuzu pekmezini aktardan alın. Fabrikasyon almayın. Katkı maddeleri var onlarda ve pek işe yaramıyor. Ben ev yapımı bulup almıştım ay başında. Keçi boynuzu pekmezinin 3 günde etkisi olduğunu söylüyorlar.
Olur canım inşallah bekle bakalım muhalkak haber de verYa bnm esim gec ve yorgun gelio o yuzden yumurtlma haftasina denk getrsem bile her gun olmuo yani olacgini sanmiorm. Yorgunum dio . Isten gelince oturdgu koltukta uyuyaklio bazen . Hatta bayrmda bile calisti . Hic bos gunu yoktu malesefbu ay azicik bi umudum var belki denk gelmistr diye . Eger olmazsa ciddi ciddi konusucam valla .bari yumurtlama haftamda duzgunce degerlndrelim diye. Simdiden bile dedim eger olmamissa senin yuzunden hep uyudun diye
Guzl tavsiyelrn icin de tsk ederm cnm. Bnm ilk denemem oldgu icin taktim kafama. Bundan sonra dikkt edicm artk
Arkadaşlar ,
Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazımkorkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((
Sağol canm allah razı olsun , rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin. Evet çok garip bi mucize ya. Meğer ben neler düşünürken neler oluyomuş içimde , rabbim istesin yeter ki...Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Daha birkaç gün önce neler konuşuyorduk, şimdi hepsi bitti inşallah.
Tabi veririmOlur canım inşallah bekle bakalım muhalkak haber de ver
Arkadaşlar merhaba eşimle yaklaşık 1.5 yıldır korunmuyoruz. Ve ben 1.5yıldır her ay regl olacakmıyım diye düşünerek yaşamaktan çok yıprandım. 1.5 yılın 8 ayı ayrı geçmişti. O sebeple hadi düzenli birlikteliğimiz yok ,denk gelemiyoruz belki diye olmaması normal diye düşünüyordum.8aydır birlikteyiz yine de olmuyor.Hormon testlerım normal,yumurtlamamda da sorun olmadığını ogrenmıstım ama progesteron 19.gün degeri 5.82 cıkmıstı ınternetten araştırmıştım 10 uzerıyse genelde ıyı yorumlar yapılıyordu. Ama doktor 3’un uzerı yeterlı yumurtlamanın olduğunu gosterır zaten stres yapmayın dedı. Sonra eşim gıttı (baskı ve zorlamayla ne tartışmalar,ne kavgalar ettik)1.derece varıkosel cıktı degerlerı normal neofortıl dıye bır ılac verdıler onu bıde kecıboynuzu kullanıyor 2.ay bitecek ay.Gecen ay hsg cektırdım tuplerım acık 0.5 mm polıp varmış cok kucuk gebelıgın oluşacağı yerde de olmadığından muhım degıl dedıler hata regl kanamasında atabılırsın dedıler.Dün yıne regl oldum doktoruma haber verdım 5.gün cumaya cagırdı gecen kontrolde belkı bıraz takvıye verebılırım demıstı sanırım bana da klomen verecek.Benım yumurtlama günümle regl günüm arasında 14 gün sürmüyor .(10-12 gun bır sure sonra adet oluyorum) Doktorum bana 2aydır ilişki günlerini veriyor yumurta buyukkugune gore tahmınımden erken oluyorum. Ama her ay mutlaka regl oluyorum. Yumurtam küçük mü kalıyor sızce ya da kalıtesız mı acaba??Normalde 14gun sbit dıyolar ee nıye ben yumurtlama günümdle regl surem 14gun sürmüyor??Ya kafayı yemek üzereyim stres yapmayım rahat olayım dıyorum ama çocuk fıkrı bir an olsun aklımdan çıkmıyor. Kiminle gebelik konuştuysam hamile kaldı hatta doğuranlar oldu ben öyle her ay bomboş bekliyorum. Kıskançlık yaptığımı düşünüp kendimle de savaşıyorum. Bu halimden hiç memnun değilim.Hıcbırseyden zevk almayan,mutsuz ,huysuz bır ınsan oldum. Eski neşemi kaybettım. Cok yakın kımseler dışından bahsedemıyorum da.Eşimle tayin sürecimiz olmuştu ayrı gayrı çok zaman gecırdık. Yenı evımı ,yeni yaşadıgım şehrın zevkını sürmeden çocuk stresıne girdim. Stres yapmayın,kafa boşaltın diyolarda nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Çocuk planlayıp isteyıp nasıl kafanızdan atabiliyorsunuz? Kendımde sorun aramaktan,eşimde sorun aramaktan yoruldum. Ne yapmam lazımm??
İnşallah canım , hayır ağustosta 29 olcam:
Ben de ole yapmyi dusunuorm zaten
Evet canım 5 aydır çok araştırdım. Ben tüm tahlillerimi yaptırdım temiz çıktı ondan sonra eşime yüklendim. Eşim hiç gitmedi doktora tabi. Keçiboynuzu pekmezini günde 1 şeker kaşığı içti eşim. Ben 1 hafta kendimce bi kür yaptım. Sütün içine muz fındık ceviz bal badem (tuzsuz) ekledim ve hepsini rondodan geçirdim. 1 hafta her gün 1 bardak içti. Bi daha da yapmadım. Sperm kalitesini çok etkiliyormuş bunlar. Tabi ki canım bildiğim herşeyi paylaşırım , bu süreç paylaştıkca hafifliyor zaten başka türlü olmuyo :).Olsun ya yine iyi
Bişey soracağım keçiboynuzu pekmezi günde ne kadar içti eşin, ben de benimkine alayım da içsin ama ne kadar olacak onu bilmiyorum abartmayalım sonra
Başka neler tavsiye edersin hazırlık sürecinde
Mesajlarını okudum baya bilgilenmişsin bu süreçte
Bende adet düzensizliği var sadece onu da bu sefer ovulasyon testi ile takip edeceğim.
Onun haricinde neler tavsiye edersin
Yeni gelişmelerini de bizle paylaşırsan seviniriz
tesekkur ederım canım inan bu konu okadar kafama takılıyordu kı??mesela 14.gun gıttım doktora 15.50mmdı yumurtam gunlerını ona gore verdı benn patt dıye yumurtam 15.50mmkenkı gunden 14gun sonra regl olmusum ??ogun yumurtlamadıgıma emınım cunku..doktora sordum yumurtan kucuk kalmıs olabılır dedı..ben her ay duzenlı regl oluyorum yumurtluyosamda acaba yumurtam kucukken mı çatlıyor anlayamadım??ya da kalıtesız veya yaşlı mı yumurtam??daha once farklı bır doktor progesteron olctu normalde 21.gun en ıyı degerı verırmıs.benım 19.gun degerı 5.82cıktı o da dusuk gelmıstı bana..bu ay takvıye verecek cuma gunu gıdecem bakalımben bu konularda deneyimli biri değilim ama yumurtlamadan sonraki dönem 10-12 gün sürüyor dediğin için cevap vermek istedim. ben de son 2 ay yumurtlamamı takip ettim (bu 3. ayım henüz yumurtlama döneminde değilim) benim de lüteal fazım 14 günden kısa sürüyor. hep 14 deseler de zaten bu kesin bir kural değilmiş. 10 ila 14 arası olabiliyormuş. yumurtlamaya kadar geçen dönem çok değişken olsa da lüteal faz sabit gibiymiş, en fazla 1 gün oynar diyorlar. ben de bir ay 11 diğer ay 12 gün sürdü gerçekten (zaten tam olarak hangi saatte yumurtladığımızı bilemediğimizden aslında o fark bile bizim yanlış hesabımızdan çıkıyor olabilir). 10 günden az olmadıkça sorun değil deniyor. bence bunu kafana takmana gerek yok. dilerim en kısa sürede dileğine kavuşursun.
Canım küçükken çatlıyorsa ona göre takviye verecektir zaten. Benim de 21. Gün 6,06 çıkmıştı geçen ay. Ben 14. Gün yumurtlamıyorum onu biliyorum. Doktora da söyledim 14. Gün değildir diye. O yüzden doktor rehl bittikten 4 gün sonra başla ve 10 gün boyunca gün aşırı yoğunlaş demişti. Tabi ben bu ay gün aşırı filan yapmadım orası ayrı.:) hormon tahlili yaptır bu ay bence eğer yapılmadıysa , ona göre takviye verir için rahatlar.tesekkur ederım canım inan bu konu okadar kafama takılıyordu kı??mesela 14.gun gıttım doktora 15.50mmdı yumurtam gunlerını ona gore verdı benn patt dıye yumurtam 15.50mmkenkı gunden 14gun sonra regl olmusum ??ogun yumurtlamadıgıma emınım cunku..doktora sordum yumurtan kucuk kalmıs olabılır dedı..ben her ay duzenlı regl oluyorum yumurtluyosamda acaba yumurtam kucukken mı çatlıyor anlayamadım??ya da kalıtesız veya yaşlı mı yumurtam??daha once farklı bır doktor progesteron olctu normalde 21.gun en ıyı degerı verırmıs.benım 19.gun degerı 5.82cıktı o da dusuk gelmıstı bana..bu ay takvıye verecek cuma gunu gıdecem bakalım
doktor dün bana klomen’e başlattırdı 5gün boyunca günde 2tane..bıde normalde kac aydır takıp edıyor ultrasonla ılk defa adetın 5.gunu gıttım karından baktı normalde alttan muayene olurdu.bende polıkıstık over’den şüphelendı cok az hatta tüylenme falan varmı dıye sordu!!ya dedım ben her ay duzenlı regl olurum hiç sekmez..evet ıstenmeyen tuylerım fazla ama hep oyledır babama çekmişim diye düşünürüm kızkardesım falanda oyle.ama o ıstedıgı ay tak dıye gebe kaldı bıde oyle olsa progesteron duzeyı düşük olurdu bende yumurtlama oluyor anlamadımCanım küçükken çatlıyorsa ona göre takviye verecektir zaten. Benim de 21. Gün 6,06 çıkmıştı geçen ay. Ben 14. Gün yumurtlamıyorum onu biliyorum. Doktora da söyledim 14. Gün değildir diye. O yüzden doktor rehl bittikten 4 gün sonra başla ve 10 gün boyunca gün aşırı yoğunlaş demişti. Tabi ben bu ay gün aşırı filan yapmadım orası ayrı.:) hormon tahlili yaptır bu ay bence eğer yapılmadıysa , ona göre takviye verir için rahatlar.
Canım başka doktora da görün bence tedaviye başlamadan derim. Ben bi doktora gittim rahmin küçük dedi. Diğerine gittim ne küçüğü milimi milimine tam dedidoktor dün bana klomen’e başlattırdı 5gün boyunca günde 2tane..bıde normalde kac aydır takıp edıyor ultrasonla ılk defa adetın 5.gunu gıttım karından baktı normalde alttan muayene olurdu.bende polıkıstık over’den şüphelendı cok az hatta tüylenme falan varmı dıye sordu!!ya dedım ben her ay duzenlı regl olurum hiç sekmez..evet ıstenmeyen tuylerım fazla ama hep oyledır babama çekmişim diye düşünürüm kızkardesım falanda oyle.ama o ıstedıgı ay tak dıye gebe kaldı bıde oyle olsa progesteron duzeyı düşük olurdu bende yumurtlama oluyor anlamadımcumartesı tekrar bakacak yumurta gelısımıne..bır yandan da soğan kürü yapsammı diye dusunuyorum hem klomen hem sogan kürü kullanan oldu mu??bılgınız varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?