canım o ağrlar ilaçlardan oluyor,ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın merak etme,ayrıca idrar testi için henüz erken neden bu kadar yapıp canını sıkıyorsun ki bekle zamanı gelince kan verirsin en sağlıklısı kan testi.Merabalar bugün transferimin 13. Günü fakat 2 gün var kan tahliliME bugün hafif kasık ve bel ağrısı başladı adet olucam diye korkuyorum 5 tane test yaptım 9. Gününden bu yana hepsi silik cikti bugün de yaptım aynı şekilde çıktı hamile olma olasılığım var mı yoksa ben mi yanılıyorum
Yada böyle olan var mı ?
Öyle ama ne biliyim bugün insan stres yapiyor ağrı oluncacanım o ağrlar ilaçlardan oluyor,ilaçları kullandığın sürece adet olmazsın merak etme,ayrıca idrar testi için henüz erken neden bu kadar yapıp canını sıkıyorsun ki bekle zamanı gelince kan verirsin en sağlıklısı kan testi.
yapma canım ilaçlar kasık.bel.karın .gögüslerde şiişme ve ağrı hepsini yapıyor. sonuçta dısardan hormon alıyoruz kolay değil yani. no panik ok:)Öyle ama ne biliyim bugün insan stres yapiyor ağrı olunca
ben şu an 5 gebelik testmin sonucunu bekliyorum düşünsene heyacanımı :)Öyle ama ne biliyim bugün insan stres yapiyor ağrı olunca
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsunben şu an 5 gebelik testmin sonucunu bekliyorum düşünsene heyacanımı :)
Zaten silik görmüşsün var demekki 15. Gün çok geç istemiş testi genelde 10 ve 12. Günlerde istenir idrarda gördüysen kesin vardr katlanmasıni takip et bnce ben 5. Günde öğrenmiştim idrardaMerabalar bugün transferimin 13. Günü fakat 2 gün var kan tahliliME bugün hafif kasık ve bel ağrısı başladı adet olucam diye korkuyorum 5 tane test yaptım 9. Gününden bu yana hepsi silik cikti bugün de yaptım aynı şekilde çıktı hamile olma olasılığım var mı yoksa ben mi yanılıyorum
Yada böyle olan var mı ?
amin inş benim 1ay oldu transfer olalı ama degerlerim yavaş yavaş yükseliyor o yüzden sürekli yaptırıyorum testHepimiz için hayırlısı neyse o olsun
Sizin ne kadar var kan testine
Aynen niye geç istedi benimkini bilmiyorum peki sizin adetiniz geçince agriniz oldu muZaten silik görmüşsün var demekki 15. Gün çok geç istemiş testi genelde 10 ve 12. Günlerde istenir idrarda gördüysen kesin vardr katlanmasıni takip et bnce ben 5. Günde öğrenmiştim idrarda
Anladım inşallah sağlıkla geliramin inş benim 1ay oldu transfer olalı ama degerlerim yavaş yavaş yükseliyor o yüzden sürekli yaptırıyorum test
inş canım cok sağol sende pozitif cıkar inşşAnladım inşallah sağlıkla gelir
Hic olmadi benim belirtim göğüslerim sadece o adette de oluyordu canım. Belirti herkeste ayrı ama takip et kan tahlili ver katlanmasına bakAynen niye geç istedi benimkini bilmiyorum peki sizin adetiniz geçince agriniz oldu mu
Amin inşallahinş canım cok sağol sende pozitif cıkar inşş
Peki tesekkur ederimHic olmadi benim belirtim göğüslerim sadece o adette de oluyordu canım. Belirti herkeste ayrı ama takip et kan tahlili ver katlanmasına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?