Gebelik

Arkadaşlar stresten midem düğüm düğüm oldu bir yardım edin nolur.

Tup bebek yaptik ama süreç berbat geçti. Tam transfer olacakken e2 değeri 5000 küsur cıktı transfer sonraki aya ertelendi. Sonra corona cıktı 3 ay daha ertelendi.

En sonunda transfer zamanı geldi, tam içerde nerdeyse altına yapacak durumdayken embiriyolog içeri girdi 3bb kalite geriden geliyor dedi. Bunu orda söyleyince daha da stres oldum. 2 tane transfer edildi.

10 gün sonra test yap dediler. 8. Gün vurulmak gereken bir iğne vardi tutma umudum hiç olmadığı için şu dandik testlerden alayim dedim 5 tl lik. Doktor o erken olmayan testlerde görünmez daha adetine bile 5 gün var dedi. Aldım çift çizgi net göründü. Aynı gün kan test verdim 95.70 cıktı.

2 gün sonra tekrarlayın dediler. 3 gün sonra tekrarlamak zorunda kaldım 437 çıktı. Yanı 11. Gün 437. 12 Gün bir daha yaptırdım 816 çıktı.

Buraya kadar dünyanın en mutlu insanıydım. Boş boğaz bir arkadaşım boş gebelik de olabilir daha keseyi falan görmedin dedi. Ay ben bunu çok kafama taktım insan herhalde zor sahip olunca endişeleniyor.

Araştırdım her gebelikte boş gebelik olabilir ama tuo bebekte ihtimal daha düşük dediler. Doktora gideyim dedim benim Kendi doktorum pazartesi günü çağırdı. Şu an 4 hafta bitti artı 2 gün oldu yani sanırım 5. Haftada oluyorum. Mide bulantısı var bel ağrısı var kanama falan yok. Başka doktora gideyim mi diyorum sonra dedim boşver bekle 4 gün daha.

Biliyorum kafamda kuruyorum ama üzüldüm bu konuda bilgisi olan var mı? Yada sizce bu beta hcg ikiz olabilir mi?
Merhaba bişey sorabilir miyim ? Bende transfer olmayı beklerken malesef korona oldum 3 aymı erteleniyo tedavi

Back