Gebeliğe Hazırlık Gebelik..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba;
geçenlerde testler atmıştım sürekli çift çizgi die ve sonunda hastaneye gıdıp gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393,53 çıktı yıne bır konumda herkes hamıleyım falan fılan dedı üstüne görme yaşamıssın dendı. yalnız tedirgın olduğum konu var nette okudukça içinden çıkamadım ..
doktor kan testını haftaya yıne vermemı söyledı ve ctesi gunu vereceğim yıne test ve sonra da doktordan randevu alığ muayene olacağım..
benım anlamadığım dış hebelik falansa o ne zaman belli olur değerim daha adetime 1 hafta varken böyle 393,53 çıktı ya öyleyse okudukça deli oldum yok iç kanamaymış da falan da filan da bi sevınemedım hamıle olduğuma... bilenler fıkır verır mısınız

Kanaman mi var canim? Anlamadim tam olarak.

Hayırlı olsun. Değerin 2 günde bir katına çıktığı sürece herşey normal demektir. 2 katına çıkmayıp azar azar artma olursa dış gebelik olmuş olabiliyor. Herşeye kulaklarını kapat ve tadını çıkar bence

Neden gidip tekrar kan verip değerlerinizi takip etmek yerine kötü olayları okuyup kendinizle bağdaştırıp kendinizi etkiliyorsunuz.
Üstelik hamile halinizle

Konunuzu biliyorum sizin adetinize 1 hafta yok ki, siz üstüne görme yaşamışsınız, olmayan adeti düşünüp dert ediyorsunuz herkes söylüyor ama ısrarla inanmıyorsunuz Bence keyfini çıkarın ve internetten uzak durun kontrollerinize kadar, 2 kayıp yaşamış birisi olarak tavsiyem

Neden gidip tekrar kan verip değerlerinizi takip etmek yerine kötü olayları okuyup kendinizle bağdaştırıp kendinizi etkiliyorsunuz.
Üstelik hamile halinizle
çok haklısınız bu halımle nasıl doğuracaksam
korktum halbukı acıldekı doktor haftaya testı yenıleyın sonra doktora gıdın dedı ona rağmen nette onları okuyunca korktum

Bunu ancak iki günde bir hcg batırarak anlarsın. Sağlıklı artış varsa korkma

adet sandığım kanamam 31 ağustostaydı ona ıstınaden diyim :)

çok haklısınız bu halımle nasıl doğuracaksam
korktum halbukı acıldekı doktor haftaya testı yenıleyın sonra doktora gıdın dedı ona rağmen nette onları okuyunca korktum
Okumayın okumayın lütfen..
Her şey yolundayken sırf bunlara stres yapıp üzüldüğünüz için bile sorun çıkabilir Allah korusun.
Doktoru dinleyin sağlıkla ilerlesin inşallah

virüs zamanı 2 günde bır gıtmek yerıne 1 hafta sonra gıdıp versem bışey olmaz heralde
Tabiki bir hafta sonra çıkan değere bakıp karşılaştırma yapınca anlaşılır durum. Bence üstüne görme yaşamışsın. Kötü düşünüp bu güzel zamanları kendine zehir etme mutlu ol

Bu anın tadini çıkar çok güzel haber mutlu ol internette araştırıp okudugun konular canını sıkmasın dış gebelik cok nadir görülen biseymis ayrıca herkesin dediği gibi üstün görme yaşamışsın sıkma canını çok güzel haber bu en az senin kadar sevindik

Bende Burda okuya okuya Kendimi dış gebelikmi yapmadım boş gebelik mi mol gebelikmi kimyasal mı ama bebeğim karnımda gumbur gumbur atıyo kalbi boşa okuyup sitres olmayın sitres cok zararlı bende aynı hatayı yaptım ama saglıklı bir gebelik geçiriyorum

Ben kendiniz öyle gideceksiniz zannettim doktor dediyse bi bildiği vardır elbet gerçi sizin adetiniz gecikti mi
Hayır gecikmedi 31 ağustosta oldum birkaç gün az üstüne görme yaşamışım sanırım bir sonraki gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…