- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
Kanaman mi var canim? Anlamadim tam olarak.kızlar merhaba;
geçenlerde testler atmıştım sürekli çift çizgi die ve sonunda hastaneye gıdıp gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393,53 çıktı yıne bır konumda herkes hamıleyım falan fılan dedı üstüne görme yaşamıssın dendı. yalnız tedirgın olduğum konu var nette okudukça içinden çıkamadım ..
doktor kan testını haftaya yıne vermemı söyledı ve ctesi gunu vereceğim yıne test ve sonra da doktordan randevu alığ muayene olacağım..
benım anlamadığım dış hebelik falansa o ne zaman belli olur değerim daha adetime 1 hafta varken böyle 393,53 çıktı ya öyleyse okudukça deli oldum yok iç kanamaymış da falan da filan da bi sevınemedım hamıle olduğuma... bilenler fıkır verır mısınız
Kanama testı yaptırmadan önce çok az vardı yerleşme kanaması gibi bi daha da olmadıKanaman mi var canim? Anlamadim tam olarak.
Konunuzu biliyorum sizin adetinize 1 hafta yok ki, siz üstüne görme yaşamışsınız, olmayan adeti düşünüp dert ediyorsunuz herkes söylüyor ama ısrarla inanmıyorsunuzkızlar merhaba;
geçenlerde testler atmıştım sürekli çift çizgi die ve sonunda hastaneye gıdıp gebelık testı yaptırdım ve beta değerim 393,53 çıktı yıne bır konumda herkes hamıleyım falan fılan dedı üstüne görme yaşamıssın dendı. yalnız tedirgın olduğum konu var nette okudukça içinden çıkamadım ..
doktor kan testını haftaya yıne vermemı söyledı ve ctesi gunu vereceğim yıne test ve sonra da doktordan randevu alığ muayene olacağım..
benım anlamadığım dış hebelik falansa o ne zaman belli olur değerim daha adetime 1 hafta varken böyle 393,53 çıktı ya öyleyse okudukça deli oldum yok iç kanamaymış da falan da filan da bi sevınemedım hamıle olduğuma... bilenler fıkır verır mısınız
çok haklısınız bu halımle nasıl doğuracaksamNeden gidip tekrar kan verip değerlerinizi takip etmek yerine kötü olayları okuyup kendinizle bağdaştırıp kendinizi etkiliyorsunuz.
Üstelik hamile halinizle
Bunu ancak iki günde bir hcg batırarak anlarsın. Sağlıklı artış varsa korkmakızlar merhaba;
adet sandığım kanamam 31 ağustostaydı ona ıstınaden diyim :)Konunuzu biliyorum sizin adetinize 1 hafta yok ki, siz üstüne görme yaşamışsınız, olmayan adeti düşünüp dert ediyorsunuz herkes söylüyor ama ısrarla inanmıyorsunuzBence keyfini çıkarın ve internetten uzak durun kontrollerinize kadar, 2 kayıp yaşamış birisi olarak tavsiyem
Yerlesme kanamasi o canim. Birsey olmaz. Hamilesin. Tebrikler :)Kanama testı yaptırmadan önce çok az vardı yerleşme kanaması gibi bi daha da olmadı
acıldekı doktor 1 hafta sonra yaptır testı dedı ama bende onu beklyrdumBunu ancak iki günde bir hcg batırarak anlarsın. Sağlıklı artış varsa korkma
virüs zamanı 2 günde bır gıtmek yerıne 1 hafta sonra gıdıp versem bışey olmaz heraldeBunu ancak iki günde bir hcg batırarak anlarsın. Sağlıklı artış varsa korkma
Okumayın okumayın lütfen..çok haklısınız bu halımle nasıl doğuracaksam
korktum halbukı acıldekı doktor haftaya testı yenıleyın sonra doktora gıdın dedı ona rağmen nette onları okuyunca korktum
Tabiki bir hafta sonra çıkan değere bakıp karşılaştırma yapınca anlaşılır durum. Bence üstüne görme yaşamışsın. Kötü düşünüp bu güzel zamanları kendine zehir etme mutlu olvirüs zamanı 2 günde bır gıtmek yerıne 1 hafta sonra gıdıp versem bışey olmaz heralde
Bu anın tadini çıkar çok güzel haber mutlu ol internette araştırıp okudugun konular canını sıkmasın dış gebelik cok nadir görülen biseymis ayrıca herkesin dediği gibi üstün görme yaşamışsın sıkma canını çok güzel haber bu en az senin kadar sevindikkızlar merhaba;
2gun önemli bence artışına bakılır oma görevirüs zamanı 2 günde bır gıtmek yerıne 1 hafta sonra gıdıp versem bışey olmaz heralde
doktr neden 1 hafta sonra yenıle testı dedı2gun önemli bence artışına bakılır oma göre
Ben kendiniz öyle gideceksiniz zannettim doktor dediyse bi bildiği vardır elbet gerçi sizin adetiniz gecikti midoktr neden 1 hafta sonra yenıle testı dedı
Hayır gecikmedi 31 ağustosta oldum birkaç gün az üstüne görme yaşamışım sanırım bir sonraki gelmediBen kendiniz öyle gideceksiniz zannettim doktor dediyse bi bildiği vardır elbet gerçi sizin adetiniz gecikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?