Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 4 aydır pes peşe adetime 4 5 kala test yapıyorum 2. silik çizgi çıkıyor kan veriyorum negatif oluyor siz de de böyle olan var mı acaba
Merhaba arkadaşlar 4 aydır pes peşe adetime 4 5 kala test yapıyorum 2. silik çizgi çıkıyor kan veriyorum negatif oluyor siz de de böyle olan var mı acaba
Birkaç ihtimal var.
Test kalitesizdir. Bozuktur.
Gördüğünüz çizgi kuruma çizgisidir. 10 dk sonrasinda oluşan çizgiye deniyor.
4 5 gun kala test yaptığınız icin kimyasal gebeliği yakaliyor olabilirsiniz. Bunu onlemek icin son adetin ilk gununden baslayarak 35 gun sayin. 35. Günde test yapin. Erken test yapmanin kimseye bir yararı yok bosuna stres.
Yaptiginiz testlerin fotografi varsa atar misiniz?
Birkaç ihtimal var.
Test kalitesizdir. Bozuktur.
Gördüğünüz çizgi kuruma çizgisidir. 10 dk sonrasinda oluşan çizgiye deniyor.
4 5 gun kala test yaptığınız icin kimyasal gebeliği yakaliyor olabilirsiniz. Bunu onlemek icin son adetin ilk gununden baslayarak 35 gun sayin. 35. Günde test yapin. Erken test yapmanin kimseye bir yararı yok bosuna stres.
Yaptiginiz testlerin fotografi varsa atar misiniz?
Fotoğrafı yok sildim ama aynı dediğim şekilde yaptığım adete 5 Gun vardı o ay olmadım bir kaç gün arayla yaptım test yine silik cıktı farklı firmalarınkiyle de öyle silik cıktı 43.günde düşük oldu