Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ymurtlama gunlerini ogrenince daha one cekmis oluyormusuz ondan arada kaldim bendeGünaşırı değerlendirebiliyorsaniz teste gerek yok ki![]()
Regl bitiminden itibaren günaşırı değerlendirme durumunuz varsa ovulasyona gerek yok, hoşuna strese sebebiyet verir. Ancak duzensiz bir ilişki durumu varsa o zmn kullanabilirsiniz. One cekmek derken onu tam anlayamadim.Ymurtlama gunlerini ogrenince daha one cekmis oluyormusuz ondan arada kaldim bende
Bosver ovulasyonu canım düzensiz adet görmüyorsan gün aşırı değerlendir yumurtlama kaçmış olmuyor zaten. Ve ovulasyon da ilişki zorunluluk haline geliyor stres oluyor insanKizlar 2 aydir ovulasyon drnedim olmadi 9 cu ayimiza girdik sizce test aliyimmi yoksa gun asirimi degerlendirelim.bu ay
Bence iki günde bir deneyin ..bende ovulasyon testini sadece bir kez kullandım..9.ay da normal aslında ..bizde ikinci çocuğu istiyoruz bu ara bir düşük oldu biriminde kalbi durdu 10. Haftada kürtajla alındı..benimde gebeliklerimin arası 8 ayı buluyo...bana kalırsa bıkac ay daha gün aşırı deneyin elbette karar sizin ..hayırlısı olsun sağlıkla olsun insallahKizlar 2 aydir ovulasyon drnedim olmadi 9 cu ayimiza girdik sizce test aliyimmi yoksa gun asirimi degerlendirelim.bu ay
Eğer regli düzensiz değilse gün aşırı değerlendir canım ovulasyon falan uğraşıp kendini strese sokma rahat ol inşaallah en kısa sürede güzel haberi alırsın sana ve isteyen herkese nasip olurKizlar 2 aydir ovulasyon drnedim olmadi 9 cu ayimiza girdik sizce test aliyimmi yoksa gun asirimi degerlendirelim.bu ay
Hamile kalmayi canimRegl bitiminden itibaren günaşırı değerlendirme durumunuz varsa ovulasyona gerek yok, hoşuna strese sebebiyet verir. Ancak duzensiz bir ilişki durumu varsa o zmn kullanabilirsiniz. One cekmek derken onu tam anlayamadim.
Cok saol canim almiyim o zaman bu ayBosver ovulasyonu canım düzensiz adet görmüyorsan gün aşırı değerlendir yumurtlama kaçmış olmuyor zaten. Ve ovulasyon da ilişki zorunluluk haline geliyor stres oluyor insan
Ya nasil rahatladim hepinize tesekkur ederim kizlar etrafinda herkes 3 4 aylik denemede hamile kalinca insan artik baskidan bunaliyor napicagini sasiriyorBence iki günde bir deneyin ..bende ovulasyon testini sadece bir kez kullandım..9.ay da normal aslında ..bizde ikinci çocuğu istiyoruz bu ara bir düşük oldu biriminde kalbi durdu 10. Haftada kürtajla alındı..benimde gebeliklerimin arası 8 ayı buluyo...bana kalırsa bıkac ay daha gün aşırı deneyin elbette karar sizin ..hayırlısı olsun sağlıkla olsun insallah
Amin canim Allah razi olsun cumlemize insAllah almiyim bu ay o zamanEğer regli düzensiz değilse gün aşırı değerlendir canım ovulasyon falan uğraşıp kendini strese sokma rahat ol inşaallah en kısa sürede güzel haberi alırsın sana ve isteyen herkese nasip olur![]()
O zaman seninkide boyleyse ben kendimi tek saniyodum 8 ayda biseyim yokken neden olmuyo diyodum doktor zaten altgan muaynee etti beni tertemiz gayet iyi dedi adet olunca gel hormkn testi yapicaz dedi ona gidicem bu hafta adet oldum ins son olur isteyen herkese nasip olsjn insAllahYa nasil rahatladim hepinize tesekkur ederim kizlar etrafinda herkes 3 4 aylik denemede hamile kalinca insan artik baskidan bunaliyor napicagini sasiriyor
Siz o gereksiz baskıları kulak arkası edin olur mu hiç öyle şey kimi 3 ayda kalır kimi 6 ayda kimiside bir yılı bulur...illa ha dediğin zamanda hamile kalinmiyorki ..rabbim zamanını bilir onun ...siz içinizi ferah tutun yanlız stres yapmayın stres çok engeller..sabırlı olun ve bekleyin bebeğiniz gelecektirYa nasil rahatladim hepinize tesekkur ederim kizlar etrafinda herkes 3 4 aylik denemede hamile kalinca insan artik baskidan bunaliyor napicagini sasiriyor
Sonucta 2 gunde bir ilişkiye girebiliyorsaniz one cekme durumu fark etmeyecektir. Regl bittigi gunden itibaren deneme yaparsaniz stresi az olur benceHamile kalmayi canim
Allah razi olsun rabbim gonlumuzden gecenleri en kisa zamanda nasip etsin canim.saolasinSiz o gereksiz baskıları kulak arkası edin olur mu hiç öyle şey kimi 3 ayda kalır kimi 6 ayda kimiside bir yılı bulur...illa ha dediğin zamanda hamile kalinmiyorki ..rabbim zamanını bilir onun ...siz içinizi ferah tutun yanlız stres yapmayın stres çok engeller..sabırlı olun ve bekleyin bebeğiniz gelecektir
Dogru canim dinlicem siziiiSonucta 2 gunde bir ilişkiye girebiliyorsaniz one cekme durumu fark etmeyecektir. Regl bittigi gunden itibaren deneme yaparsaniz stresi az olur bence