gebelik

ama burda bırının konusunda da dış gebelık olup olmadığı kanıtlanmadan kullanmayın folık asıt yazmışlar kafam karıştı valla cnm
Dış gebelikle folik asitin hiç bir bağı yok. Zaten hamilelik düşünenlere bile 3 ay öncesinden başlayın diyorlar. Sen dış gebeliği çıkar aklında neden böyle düşünüyorsun :)

Dış gebelikle folik asitin hiç bir bağı yok. Zaten hamilelik düşünenlere bile 3 ay öncesinden başlayın diyorlar. Sen dış gebeliği çıkar aklında neden böyle düşünüyorsun :)
ne bıleyım ılk kımyasal yaşadığımda da nasıl korkmştum dış gebelıkse dıe kanama olunca ...
folık asıde başla dedı ama şunu al dıe belırtmedı net olunmadı mı takıyorum kafama bende :D

ne bıleyım ılk kımyasal yaşadığımda da nasıl korkmştum dış gebelıkse dıe kanama olunca ...
folık asıde başla dedı ama şunu al dıe belırtmedı net olunmadı mı takıyorum kafama bende :KK70:
Ben de kimyasal yaşayınca çok paniklemiştim ama değerin çok iyi ben sorun olduğunu düşünmüyorum :) folik asitte eczacının önerdiği bir tanesini alabilirisin hepsinin içeriği aynı zaten ve en önemlisi pozitif düşün ki pozitif olsun :KK200:

Ben de kimyasal yaşayınca çok paniklemiştim ama değerin çok iyi ben sorun olduğunu düşünmüyorum :) folik asitte eczacının önerdiği bir tanesini alabilirisin hepsinin içeriği aynı zaten ve en önemlisi pozitif düşün ki pozitif olsun :KK200:
çok iyi moral verıyorsun cnm çok sağol çok tşk ederım inş hayırlısıyla gönlümüzden geçenler olur hepimizin ...:emir_bebek::nazar:

Cnm doktordan geldim şimdi keseyi de gördük 10 gün sonra kalp atışı İçin çağırdı inş sorunsuz atlatırım onu da 💜💜

Back
X