Regl gecikti mi geciktiyse sonuç negatiftir gecikmede yaptıysan bekle biraz 3 4 gün geciksin öyle yap bence daha doğru sonuç alırsınKızlar 9 Haziran yumurtlama tarihi 11 Haziran'da çatlama oldu bugün kaset test yaptım negatif, kaset test olsa da gösterir miydi yoksa illa erken gebelik testinde mı çıkar adetime üç gün kaldi
Hayır henüz gecikmedi üç gün var, normal kaset testte olsa çıkar mıydı peki bilginiz var miRegl gecikti mi geciktiyse sonuç negatiftir gecikmede yaptıysan bekle biraz 3 4 gün geciksin öyle yap bence daha doğru sonuç alırsın
Erken gebelik testi al canım 6 gun önce %90 kadar sonuç veriyorHayır henüz gecikmedi üç gün var, normal kaset testte olsa çıkar mıydı peki bilginiz var mi
Aynı zaman 9 Haziran yumurtlama hatta 10 haziran da pik yaptı 11 haziran da catlama oldu degerlendırdık eşimle son 3 aydır 22 gunde bir adet oldum aslında 18 haziran da adet olmam gerekiyordu ama yıne de bekleyeceğim normal duzenım 28 gun cunku belirtilerim de adet belirtileri bel agrısı memeler de hassasiyet halsızlık tek fark tatlı krizim yokKızlar 9 Haziran yumurtlama tarihi 11 Haziran'da çatlama oldu bugün kaset test yaptım negatif, kaset test olsa da gösterir miydi yoksa illa erken gebelik testinde mı çıkar adetime üç gün kaldi
Ben ilk gebelığimi adet gectıkten 5 gun sonra öğrendim cok barız kırmızıydı eminim ki o cızgı 3 gun kala da cıkardı kendini bı bellı ederdi ama yıne de bekle adetın gelmezse test yapKızlar 9 Haziran yumurtlama tarihi 11 Haziran'da çatlama oldu bugün kaset test yaptım negatif, kaset test olsa da gösterir miydi yoksa illa erken gebelik testinde mı çıkar adetime üç gün kaldi
Benim de adetim 14 gün gecikti en son başlangıç 3 mayısta 12 mayısta bitti ondan sonraki günleri degerlendirdik gecikmenin 6. Gunu kan testi verdim negatif çıktı şimdi tekrar test yapsam çıkar mi yoksa daha bekleyeyim mi belirti olarak göğüslerim çok şişti ve aciyorErken yapmış olabilirsiniz sonucu geciktiğiniz zaman daha net verir ne desem boş negatife diyip üzmek istemem ya da pozitif diyip sevindirmek en doğrusu gecikme olunca yapın net sonuçlar gecikme ile olur
Test yaptım normalde silik bile çıkmaz bes dakika içerisinde silik çizgi çıktı ne yapacağımı şaşırdım ilk idrarla yaptım testi erken gebelik testi çıkmazdı hiç kaç defa denedim adet gecikmesinin 15. Gunu çıktı heveslenmeli miyimŞahsen ben gecikmemin 4. Gününde kan verdim olsaydı çıkardı sen 6. Gün de vermişsin ama dene bı denemekten zarar gelmez belki geç döllenme olmuştur
Maşallah 15 gün geçmiş bence hamilesin tebrik ederimTest yaptım normalde silik bile çıkmaz bes dakika içerisinde silik çizgi çıktı ne yapacağımı şaşırdım ilk idrarla yaptım testi erken gebelik testi çıkmazdı hiç kaç defa denedim adet gecikmesinin 15. Gunu çıktı heveslenmeli miyim
İstersen evde bir tane daha test yap sonrasında kan testi yaptır ya da direkt kan tahlili yaptırTest yaptım normalde silik bile çıkmaz bes dakika içerisinde silik çizgi çıktı ne yapacağımı şaşırdım ilk idrarla yaptım testi erken gebelik testi çıkmazdı hiç kaç defa denedim adet gecikmesinin 15. Gunu çıktı heveslenmeli miyim
Erken gebelik testi yaptım ya heveslenmeli miyim kaset test almamış eşimMaşallah 15 gün geçmiş bence hamilesin tebrik ederim
Sağlık ocağına gitcem yarın bir tane de kaset test yapayım demiİster
İstersen evde bir tane daha test yap sonrasında kan testi yaptır ya da direkt kan tahlili yaptır
Erken gebelik testini denedim canım işte silik çizgi çıktı o kanda yarın vercem 15 gün gecikti adetimErken gebelik testini dene yada adetini bekle gecikirse kan verirsin en garantisi o
Oooo hayırlı olsun gebişsin kuzummmErken gebelik testini denedim canım işte silik çizgi çıktı o kanda yarın vercem 15 gün gecikti adetim
Kanda çıksın içim rahat etsin ozmn kendimi hamile gibi hissetcem çünkü daha önce de böyle olduOooo hayırlı olsun gebişsin kuzummm
Ben heveslenirdimErken gebelik testi yaptım ya heveslenmeli miyim kaset test almamış eşim
Hiç belirtiniz yok mu pekiKanda çıksın içim rahat etsin ozmn kendimi hamile gibi hissetcem çünkü daha önce de böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?