Hevesleniyorum da hayal kırıklığı daha ağır basıyorBen heveslenirdiminşallah güzel istediğiniz sonuç olur
Var bir haftadan beri gecmeyen göğüs ağrısı var mide bulantısı ama hafif başka da karnım alt kismi sis davul gibi oldu bir de adet gecikmesi var 15 gün oldu olmayaliHiç belirtiniz yok mu peki
Bayaaa görünüyorrrrHevesleniyorum da hayal kırıklığı daha ağır basıyor
Yap yap 2 tane olsun pozitif çizgin ben öyle yaptım kan tahliline daha mutlu gidiyorsunSağlık ocağına gitcem yarın bir tane de kaset test yapayım demi
Vercem kızBayaaa görünüyorrrrkan ver hemen
Aksam tekrar yapayım bakalımYap yap 2 tane olsun pozitif çizgin ben öyle yaptım kan tahliline daha mutlu gidiyorsun
Bu testi sabah ilk idrarla mı yaptın canım, yoksa gün içinde miAksam tekrar yapayım bakalım
İyi haberlerini bekliyorum ama merak ederim seni iyi haberler alırsın inşallahAksam tekrar yapayım bakalım
Saat sabah beş buçuk gibi yaptım canım gün içinde idrar seyrek oluyor çok çıkmazBu testi sabah ilk idrarla mı yaptın canım, yoksa gün içinde mi
Amin inşallah kuzum açıkçası çok istiyorum yaaİyi haberlerini bekliyorum ama merak ederim seni iyi haberler alırsın inşallah
Tekrar yaptım kuzum da aynısı gibi çıktı testİyi haberlerini bekliyorum ama merak ederim seni iyi haberler alırsın inşallah
O zaman sağlık ocağına gidip bence hemen kan testi yaptırmalısınnnnTekrar yaptım kuzum da aynısı gibi çıktı test
Negatif çıkmasından çok korkuyorumO zaman sağlık ocağına gidip bence hemen kan testi yaptırmalısınnnn)) tebrik ederimmm canım
Bir dk içinde çıktı nedense ama azEveeeetttt görmemek imkansızzzz
Resim atsana canım yeni test ve eski test yanyanaBir dk içinde çıktı nedense ama az
Ikiside aynı canım ben sana birsey sorcam bu sabah sağlık ocağına gitcektjm ama kahverengi lekelenme oldu sonra gelmedi yine de sağlık ocağına gitsem mi kiResim atsana canım yeni test ve eski test yanyana
Bi git istersen ne olur ne olmazIkiside aynı canım ben sana birsey sorcam bu sabah sağlık ocağına gitcektjm ama kahverengi lekelenme oldu sonra gelmedi yine de sağlık ocağına gitsem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?