Gebelik

sananeeeeeeeeeeeeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
36
6
1
30
Merhaba kızlar adetime 4 gün kaldı ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım göğüs ucumda hassasiyet ve regl olcakmişim gibi his var ilk 5 dkde çıktı siliklik gibi acaba gebelik var mı ?

Eklentiler

• C4E01BFC-0165-4C11-9AE8-0DC4B78931D9.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 103
Tekrar tekrar her gün sürekli aynı konuyu açmanıza gerek yok. Gidin bir kan verin hamile olduğunuzu düşünüyorsanız.

benimde erken gebelik testinde böyle çıkmıştı adetten 3 gün önce. ertesi gün kan testi yaptırdım betam 46 çıktı ve doktor gebelik var dedi 4 gün sonra tekrar yaptırdım 152 çıktı. bu sefer başka bir doktor gerektiği kadar yükselmemiş takip edelim dedi muayene de etmedi kaç olması gerekir değreimin kafam karıştı iyice

Merhaba kızlar adetime 4 gün kaldı ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım göğüs ucumda hassasiyet ve regl olcakmişim gibi his var ilk 5 dkde çıktı siliklik gibi acaba gebelik var mı ?
Bu testi bende yapmıştım adetime 3 gün kala silik çizgi çıkmışti ama adet oldum yanıltıyor bu testler en iyisi kan vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…