Kızlar 20 Şubat yumurtalama günümdu üstünden 15 gün geçti ovulasyon testini gebe bir tanidigimda denedm çift çıkmıştı benimde bir kaç gündur batmalarim oluyo elimde gebelik testi olmadıgi için ovulasyon testi kullandm bir.gebenin günlüğünde ebru hanım ikinc yumurtalama olbr demişti ama 10 gün içinde ddi
Hayırlı olsun canım benimde sol tarafıma batmalarim oluyordu dayanamayıp test yaptım senin gibi çift çizgi çıkmıştı kan verdim pozitif çıktı oda beta değerim 351 di şuan 21 haftalık hamileyim git bir kan ver derim cnm inşallah hamissindir
Kızlar 20 Şubat yumurtalama günümdu üstünden 15 gün geçti ovulasyon testini gebe bir tanidigimda denedm çift çıkmıştı benimde bir kaç gündur batmalarim oluyo elimde gebelik testi olmadıgi için ovulasyon testi kullandm bir.gebenin günlüğünde ebru hanım ikinc yumurtalama olbr demişti ama 10 gün içinde ddi Eki Görüntüle 3213095
Ovulasyon testi kullanmadım hiç ama çok silik duruyor zaten çizgiler. Bir de Ovulasyonla gebelik bakılmıyor benim bildiğim. Eczaneden bir test aslan daha iyi olur bence. İnşallah hamilesindir cnm.
Ovulasyon testi kullanmadım hiç ama çok silik duruyor zaten çizgiler. Bir de Ovulasyonla gebelik bakılmıyor benim bildiğim. Eczaneden bir test aslan daha iyi olur bence. İnşallah hamilesindir cnm.
Ovulasyon testini gebe olan eltimde denedik çift çıktı onda birde görümcemde şüphelenendigi için oda böyle yapmıştı cift çıkmıştı kandada baktirdiginda vardı canım o yüzden bende onlarda doğru sonuç alınca denemek istedim
Hayırlı olsun canım benimde sol tarafıma batmalarim oluyordu dayanamayıp test yaptım senin gibi çift çizgi çıkmıştı kan verdim pozitif çıktı oda beta değerim 351 di şuan 21 haftalık hamileyim git bir kan ver derim cnm inşallah hamissindir
Ovulasyon testini gebe olan eltimde denedik çift çıktı onda birde görümcemde şüphelenendigi için oda böyle yapmıştı cift çıkmıştı kandada baktirdiginda vardı canım o yüzden bende onlarda doğru sonuç alınca denemek istedim
Anladım canım. İnternetten baktım ama ovulasyon ve gebelik testi farklı hormonlara karşı hassas diye yazıyordu. Yani ovulasyon testinin gebeliği belirlemediği yazıyor. İnşallah hamilesindir cnm♥