Adetinize üç gün kalmış zaten direkt gidip kan verin kanınızda cıkar böylece rahatlamış olursunuzMerhaba arkadaşlar bende gebe kalamıyorum doktora gittiğimde yumurta takibi başlatmıştı sağda yumurtalık bi tane vardı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım martın 27 sinde Nisan 3 de test yapdım pozitif çıktı doktora gittimde yumurtan çatladı dedi 1 hafta sonra kan tahlili ver dedi yaptığım testi aldanma demişti yalancı hamilelik ola bilir die ve şimdi adetime 3 gün kala yaptım yine testim poztif çıktı kafam karıştı baya sizce gebemiyim beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Pazartesi bekliyorum kan tahlili vermek için inşallah da vardırAdetinize üç gün kalmış zaten direkt gidip kan verin kanınızda cıkar böylece rahatlamış olursunuz
Yalancı hamilelik nasıl oluyormuş ki. Bence siz hamilesiniz. Erken gebelik testi mi yaptınız testinizin resmi var mı?Merhaba arkadaşlar bende gebe kalamıyorum doktora gittiğimde yumurta takibi başlatmıştı sağda yumurtalık bi tane vardı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım martın 27 sinde Nisan 3 de test yapdım pozitif çıktı doktora gittimde yumurtan çatladı dedi 1 hafta sonra kan tahlili ver dedi yaptığım testi aldanma demişti yalancı hamilelik ola bilir die ve şimdi adetime 3 gün kala yaptım yine testim poztif çıktı kafam karıştı baya sizce gebemiyim beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Evet erken gebelik testi yaptım resim atim bakın dün testi yaptımYalancı hamilelik nasıl oluyormuş ki. Bence siz hamilesiniz. Erken gebelik testi mi yaptınız testinizin resmi var mı?
Hamilesin tebriklerEvet erken gebelik testi yaptım resim atim bakın dün testi yaptımEki Görüntüle 3229591
Bu konuda aydınlattın için teşekkür ederim inşallah pazartesi de kan vericem daha çok içim rahat edicekHamilesin tebrikler
Kan verdinmi beta kaç çıktıMerhaba arkadaşlar bende gebe kalamıyorum doktora gittiğimde yumurta takibi başlatmıştı sağda yumurtalık bi tane vardı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım martın 27 sinde Nisan 3 de test yapdım pozitif çıktı doktora gittimde yumurtan çatladı dedi 1 hafta sonra kan tahlili ver dedi yaptığım testi aldanma demişti yalancı hamilelik ola bilir die ve şimdi adetime 3 gün kala yaptım yine testim poztif çıktı kafam karıştı baya sizce gebemiyim beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Kan pazartesi vericemKan verdinmi beta kaç çıktı
Bugun acile gidip verebilirsinKan pazartesi vericem
14 güne kadar iğnenin etkisi gitmiyor diyor doktorlar ..Merhaba arkadaşlar bende gebe kalamıyorum doktora gittiğimde yumurta takibi başlatmıştı sağda yumurtalık bi tane vardı sonra yumurta çatlatma iğnesi kullandım martın 27 sinde Nisan 3 de test yapdım pozitif çıktı doktora gittimde yumurtan çatladı dedi 1 hafta sonra kan tahlili ver dedi yaptığım testi aldanma demişti yalancı hamilelik ola bilir die ve şimdi adetime 3 gün kala yaptım yine testim poztif çıktı kafam karıştı baya sizce gebemiyim beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
Kuzuum hamilesin hayırlısıyla daha hcg hormonu salgılanmadığı için bu kadar silik kan verirsen ozaman daha net olurBu konuda aydınlattın için teşekkür ederim inşallah pazartesi de kan vericem daha çok içim rahat edicek
Kuzuum hamilesin hayırlısıyla daha hcg hormonu salgılanmadığı için bu kadar silik kan verirsen ozaman daha net ol
Pazartesi vericem bide ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım anne karnın da gelişmedi için kimyasal gebelik dediler yine öyle olur die çok içimde korku varKuzuum hamilesin hayırlısıyla daha hcg hormonu salgılanmadığı için bu kadar silik kan verirsen ozaman daha net olur
Sonuc ne ciktiPazartesi vericem bide ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım anne karnın da gelişmedi için kimyasal gebelik dediler yine öyle olur die çok içimde korku var
Çatlatma iğnesinin içinde HCG hormonu var , yani gebelik hormonu iğne etkisi geçmeden test evde yapılırsa gebelik testi bu yalancı pozitif gösterir yanıltır o yüzden, iğnenin 15. Günü gebelik testi yapılır veya kan verilir önceden yapılmış testler geçersizdir. En erken 14. Gün pozitif çıkar oda gebeliktir zaten .. bu iğneleri bende kullandım o yüzden aydınlatmak istedim yalancı gebelik bu şekilde oluyor.Yalancı hamilelik nasıl oluyormuş ki. Bence siz hamilesiniz. Erken gebelik testi mi yaptınız testinizin resmi var mı?
DimiHeyecanla okuyup sonucun ne olduğunu görememek üzdü yaaa
Ben arefe günü vuruldum iğneyi persembe yani yarın 8gun olacak 15.ci gün evde testle bakicam sonrada kan vericem evde testle cikar dimi 15.gün varsaÇatlatma iğnesinin içinde HCG hormonu var , yani gebelik hormonu iğne etkisi geçmeden test evde yapılırsa gebelik testi bu yalancı pozitif gösterir yanıltır o yüzden, iğnenin 15. Günü gebelik testi yapılır veya kan verilir önceden yapılmış testler geçersizdir. En erken 14. Gün pozitif çıkar oda gebeliktir zaten .. bu iğneleri bende kullandım o yüzden aydınlatmak istedim yalancı gebelik bu şekilde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?