5 dk sonra falan tahminen dün akşam da dikkatli de bakmamıştık sonradan farkettik onu ama bugünkü 5-10 dk sonraÇizgi hemen mi çıktı
şüphelerim nelerdiMerhaba arkadaşlar gebelik şüphem olduğu için test yaptım üstteki dün akşamın testi alttaki de sabah ilk idrarla yaptığım sizce gebelik var mı ?
Yaptım dün gece 12 de falan onda da silik çıktıVAR GİBİ AMA BU ERKEN GEBELİK TESTLERİ YANILTICI OLABİLİYOR.KASET TEST YAP CANIM
Adetim çok düzensiz normalde 4 5 gün erken gelirdi daha gelmedişüphelerim nelerdi
Atsana canım testi kaç dakikada çıktı
hayırlı olsun canım var gibi
kan verdinmi canım
Yok vermedim dahakan verdinmi canım
Adetim geldi bugünkan verdinmi canım
Ya prodüktör mü testiniz beni de yanılttı bugün galibaAdetim geldi bugün
Adetim geçen aydan 2 gün önde geldi yine anlamadım bı türlüSizde daha belirgin , gerçekten çok yanıltıcı bu testler
Yerleşme kanaması olmasın dikkat ettiniz miAdetim geçen aydan 2 gün önde geldi yine anlamadım bı türlü
Yok adetti yerleşme kanaması az oluyormuş bide kahverengi oluyormuş benimki adet kahverengilikte vardı biraz ama bence adet yani bugün 4. Günündeyim yarın sonYerleşme kanaması olmasın dikkat ettiniz mi
Hayırlısı olsun en kısa zamanda gerçek pozitifler olsun inşallah, erken gebelik testleri yanıltıyor derlerdi inanmazdım artık ben de yapmam erken gebelik testiYok adetti yerleşme kanaması az oluyormuş bide kahverengi oluyormuş benimki adet kahverengilikte vardı biraz ama bence adet yani bugün 4. Günündeyim yarın son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?