Çıkar canım en doğrusu kan vermek testlere güvenme ben çok çektim pozitif çıktı gebe ilk testim hemen acile gıtım tabi çokta mutluydum sonuç negatif çıkınca çok üzüldüm inşallah hamilesindir canım Allah olmayan her kese nasip etsin ❤Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti test yaptım bişey çıkmadı kan versem çıkar mı çok heyecanlıyım
Hiç denemedim nasıl oluyor oBence tekrar verin olmazsa da yumurtlama geç olmuş olabilir o yüzden gecikmiştir
Aslında ovulasyon testi denediniz mi hiç
Amin güzelim 1 hafta oldu hala adet olmadım pazartesi Bidaha kan veririm diyorum 1.20 çıktı erken gebelik olabilir herhalde yaÇıkar canım en doğrusu kan vermek testlere güvenme ben çok çektim pozitif çıktı gebe ilk testim hemen acile gıtım tabi çokta mutluydum sonuç negatif çıkınca çok üzüldüm inşallah hamilesindir canım Allah olmayan her kese nasip etsin ❤
Onunla gebelik öğrenenlerde oluyor yumurtlama zamanını gösteriyor aslında ama orda adete yakın bir kaç gün ard arda koyu renk görünce gebelik oluyor genelde sonuçHiç denemedim nasıl oluyor o
Anladım teşekkür ederim Şuan göğüslerim baya hassaslaştı bakalım bekleyim diyorum umarım hamileyimdirOnunla gebelik öğrenenlerde oluyor yumurtlama zamanını gösteriyor aslında ama orda adete yakın bir kaç gün ard arda koyu renk görünce gebelik oluyor genelde sonuç
İnşallah gönlünüzce olur bize de haber vermeyi unutmayın lütfenAnladım teşekkür ederim Şuan göğüslerim baya hassaslaştı bakalım bekleyim diyorum umarım hamileyimdir
Test yaptım idrarda yine negatif anlamadım yaİnşallah gönlünüzce olur bize de haber vermeyi unutmayın lütfen
Pazartesi kan verin o zamana kadar adet olmazsanızTest yaptım idrarda yine negatif anlamadım ya
Aynen öyle yapıyımmmm o zamannnPazartesi kan verin o zamana kadar adet olmazsanız
Güzel haberlenizi bekliyoruzAynen öyle yapıyımmmm o zamannn
Ay inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAnladım teşekkür ederim Şuan göğüslerim baya hassaslaştı bakalım bekleyim diyorum umarım hamileyimdir
Valla inanın o kadar istiyorum ki rabbim inşallah nasip ederAy inşallah güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Bende 1,20 de kan verdim adetimin 5 gün gecikmesinde ve suan 10 gün hala adet olmadım sizde durum nolduEvet kan verdim 1.20 çıktı erken olabilir dediler hala adet olmadım yarın tam 1 hafta olucak versem mi bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti test yaptım bişey çıkmadı kan versem çıkar mı çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?