İşte ben bir hafta sonra kan verdim 93 çıktı bu iyi mi kötü mü onu bilmiyorum ve bugün tekrardan kan verdim yarın cikicak sonuç beklemek çok zorÖnemli olan %60kadar artması 2 günde. Artıyorsa sorun yoktur
Acaba 93 iyi mi kötü mü yarin yükselme olur mu acabaTeşekkürlerİnsalalh adet olmayı bekliyorum
Kan testini bugün mu yaptınız ve 6 gün mü geciktiAcaba 93 iyi mi kötü mü yarin yükselme olur mu acaba
Dun yaptım dün tam 5 gün gecikme olmuştu bugün benden tekrardan kan alındı onun sonucu da yarın cikicak saglikocaginda yaptımKan testini bugün mu yaptınız ve 6 gün mü gecikti
Bence iyi şuan sonucun bugün tekrar yaptıysan yarın sonuca bakalım ama 2 katı yükselmez yarınDun yaptım dün tam 5 gün gecikme olmuştu bugün benden tekrardan kan alındı onun sonucu da yarın cikicak saglikocaginda yaptım
İşte benim ilk gebelik olduğu için pek birşey bilmiyorum ama gebelik için çok düşük diyorlar değerinBence iyi şuan sonucun bugün tekrar yaptıysan yarın sonuca bakalım ama 2 katı yükselmez yarın
Hamilesin zaten canım kanda çıkmışAdetim bugün tam 6 gün gecikti normalde benim adetim asla gecikmez gününde olurdum hep
Ama değer hamileliğe göre çok düşük dedi doktorHamilesin zaten canım kanda çıkmış
İlk kanda belli olmaz ki o bu doktorlar da kasaptan aldılar herhalde belgelerini geç döllenmeyi düşünmüyorlar heralde anca 3. 4. Kandan sonra anlaşılır sağlıklı gebelik olup olmadığıAma değer hamileliğe göre çok düşük dedi doktor
Bence gayet iyi ama bol bol dinlen ben donlenmedim hep çalıştım haberim de yoktu soğan suyu maydonuz suyu içtim gebelik belirtilerim ortaya çıkınca büyük ihtimalle benim soğan suyu fln izin vermedi bebeğin tam tutunmasını hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç çıkarİşte benim ilk gebelik olduğu için pek birşey bilmiyorum ama gebelik için çok düşük diyorlar değerin
Vala herhalde kasaptan almışlar belgeyiİlk kanda belli olmaz ki o bu doktorlar da kasaptan aldılar herhalde belgelerini geç döllenmeyi düşünmüyorlar heralde anca 3. 4. Kandan sonra anlaşılır sağlıklı gebelik olup olmadığı
Bence gayet iyi ama bol bol dinlen ben donlenmedim hep çalıştım haberim de yoktu soğan suyu maydonuz suyu içtim gebelik belirtilerim ortaya çıkınca büyük ihtimalle benim soğan suyu fln izin vermedi bebeğin tam tutunmasını hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç çıkar
Tamam öyle düşününce düşük ama geç döllenme olma ihtimalini düşünemeyen bir doktora da gitmezdim tekrarVala herhalde kasaptan almışlar belgeyi
Yarın ki sonuça bakicaz benim 6 gün gecikmem olduğu için 93 değer dusukmus daha yüksek çıkması lazimiş
Aile hekimine gittim emin olmak için varsa öyle kadın doğum doktoruna görünürum diye düşünmüştüm zaten daha emin bile değilim yarın ki sonucu bekliyorum ona göre kesin varsa iyi bir doktora gideceğimTamam öyle düşününce düşük ama geç döllenme olma ihtimalini düşünemeyen bir doktora da gitmezdim tekrar
Yarın ki sonucu sabırsızlıkla bekliyorumAile hekimine gittim emin olmak için varsa öyle kadın doğum doktoruna görünürum diye düşünmüştüm zaten daha emin bile değilim yarın ki sonucu bekliyorum ona göre kesin varsa iyi bir doktora gideceğim
Tamam öyle düşününce düşük ama geç döllenme olma ihtimalini düşünemeyen bir doktora da gitmezdim tekrar
Yarın ki sonucu sabırsızlıkla bekliyorumhamilesin ama Korkutmuşlar seni
Sana atım fotograflari sonuclarim bu şekilde çok aşırı stres yapıyorum tam birşeyi bilmemek ve beklemek çok kötüYarın ki sonucu sabırsızlıkla bekliyorumhamilesin ama Korkutmuşlar seni
Daha dün vermişsin kan yarın aşırı bir yükseliş zaten görmeyiz o yüzden morelini bozma 2 günde bir test verirsin sonra öyle takip ederiz
Fotoğraflar gözükmüyor muDaha dün vermişsin kan yarın aşırı bir yükseliş zaten görmeyiz o yüzden morelini bozma 2 günde bir test verirsin sonra öyle takip ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?