Gebelik

Ama değer hamileliğe göre çok düşük dedi doktor
İlk kanda belli olmaz ki o bu doktorlar da kasaptan aldılar herhalde belgelerini geç döllenmeyi düşünmüyorlar heralde anca 3. 4. Kandan sonra anlaşılır sağlıklı gebelik olup olmadığı

İşte benim ilk gebelik olduğu için pek birşey bilmiyorum ama gebelik için çok düşük diyorlar değerin
Bence gayet iyi ama bol bol dinlen ben donlenmedim hep çalıştım haberim de yoktu soğan suyu maydonuz suyu içtim gebelik belirtilerim ortaya çıkınca büyük ihtimalle benim soğan suyu fln izin vermedi bebeğin tam tutunmasını hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç çıkar

İlk kanda belli olmaz ki o bu doktorlar da kasaptan aldılar herhalde belgelerini geç döllenmeyi düşünmüyorlar heralde anca 3. 4. Kandan sonra anlaşılır sağlıklı gebelik olup olmadığı
Vala herhalde kasaptan almışlar belgeyi
Yarın ki sonuça bakicaz benim 6 gün gecikmem olduğu için 93 değer dusukmus daha yüksek çıkması lazimiş

Vala herhalde kasaptan almışlar belgeyi
Yarın ki sonuça bakicaz benim 6 gün gecikmem olduğu için 93 değer dusukmus daha yüksek çıkması lazimiş
Tamam öyle düşününce düşük ama geç döllenme olma ihtimalini düşünemeyen bir doktora da gitmezdim tekrar

Tamam öyle düşününce düşük ama geç döllenme olma ihtimalini düşünemeyen bir doktora da gitmezdim tekrar
Aile hekimine gittim emin olmak için varsa öyle kadın doğum doktoruna görünürum diye düşünmüştüm zaten daha emin bile değilim yarın ki sonucu bekliyorum ona göre kesin varsa iyi bir doktora gideceğim

Aile hekimine gittim emin olmak için varsa öyle kadın doğum doktoruna görünürum diye düşünmüştüm zaten daha emin bile değilim yarın ki sonucu bekliyorum ona göre kesin varsa iyi bir doktora gideceğim
Yarın ki sonucu sabırsızlıkla bekliyorum hamilesin ama Korkutmuşlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…