Gebelik

gulhansolak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
6
1
1
37
Mrb lar ben son 1 yıldır düzensiz adet görüyordum iki üç ayda bir görüyordum son 3 aydır 45 günde bir görmeye başladım bugün doktora gittim BETA HCG istedi sonuç ta 31.01 pozitif yazıyor hamile miyim

Mrb lar ben son 1 yıldır düzensiz adet görüyordum iki üç ayda bir görüyordum son 3 aydır 45 günde bir görmeye başladım bugün doktora gittim BETA HCG istedi sonuç ta 31.01 pozitif yazıyor hamile miyim
Evet çok yeni hamilesiniz ama takip etmek lazm. Hayırlı olsun

Evet takip edin yine inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Iyi aksamlar kizlar size bisi sorucam gecen ayki regkim bittikten sinra esimle hic korunmadik reglime 15 gun erken gebelik testi yaptim negatof cikti ecz gittim daha cok erken olfugunu soledi dogrumu sizce

Mrb hanımlar bise sormak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi 29 eylülde kan verdim BETA HCG 31.01 cikti bugün test alıp evde yaptım tek çizgi yani negatif çıktı adetim 9 gün geçti kanda çıkıp idrarda çıkmaması tedirgin etti beni sizce bu normal mi gebelik var mi

önemli olan kan testidir. gebelik testinin markası nedir.
bugün tekrar kan vererek artış oranını takip edebilirisin.

önemli olan kan testidir. gebelik testinin markası nedir.
bugün tekrar kan vererek artış oranını takip edebilirisin.
Testi çöpe attım markasına çok dikkat etmedim bu sabah kan verdim yarın çıkacak sonuç kanda çıkıp testte çıkmaması tedirgin etti acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…