Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz 1 hafta gecikirse tekrar yapın isterseniz. Ben de 3 gün gecikme ile evde idrar testi yaparak öğrendim. Ama 3 gün gecikme ile silik çizgi idi. Gebelik var ise 7 veya 10 gün gecikme ile daha belirgin çizgi olur. Veyahut da normal adetiniz de gecikmiş olabilir.Slm kizlar adetim iki gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı ama baş ağrım kasik bel ağrım devam ediyor sizce testi erken mi yaptım
Ben gecen ay kimyasal geçirdim adetimin 8 günü teste çıktıBenimde belirtilerim Bayadır devam ediyor adetime iki gün var test yaptım ama negatif:/ bazıları 3 4 gün önceden pozitif görüyor. Onları görünce heveslenmistim Gecikince yaparım diye düşünüyorum 2 günde mi erken acaba bende daha fazla mi beklesem
Bir kaç gün daha beklerim sanki testede çok guvenmedim eşim erken gebelik testi almamis normal gebelik testi bide artimed diğe bir markaBence biraz daha bekleyin . Durumlar belli olmuyor her an için değişiyor
Benim adetim geçen ay gecikti kimyasal gebelikmis oda adetimin 8 günü çıktı testeAdetiniz 1 hafta gecikirse tekrar yapın isterseniz. Ben de 3 gün gecikme ile evde idrar testi yaparak öğrendim. Ama 3 gün gecikme ile silik çizgi idi. Gebelik var ise 7 veya 10 gün gecikme ile daha belirgin çizgi olur. Veyahut da normal adetiniz de gecikmiş olabilir.
hiç sormayin kadınsal hormonlar yanıltıyorBence biraz daha bekleyin . Durumlar belli olmuyor her an için değişiyor
Bence biraz daha bekleyin . Durumlar belli olmuyor her an için değişiyor
Biraz biraz daha geçsin verecemben hiç o testlerden kullanmadım acaba mı diye daha beter duygulara kapılıcam
kan testi en temizi en neti hiç germeyin direk kan verin
Biraz daha bekliyorum olmasa yaparım testiAdetiniz 1 hafta gecikirse tekrar yapın isterseniz. Ben de 3 gün gecikme ile evde idrar testi yaparak öğrendim. Ama 3 gün gecikme ile silik çizgi idi. Gebelik var ise 7 veya 10 gün gecikme ile daha belirgin çizgi olur. Veyahut da normal adetiniz de gecikmiş olabilir.
İdrarda erken diyorlar kiminki çıkıyor kiminin gec döllenme olabilirBenimde belirtilerim Bayadır devam ediyor adetime iki gün var test yaptım ama negatif:/ bazıları 3 4 gün önceden pozitif görüyor. Onları görünce heveslenmistim Gecikince yaparım diye düşünüyorum 2 günde mi erken acaba bende daha fazla mi beklesem
İnşallah canımİnşallah adet olmazsam 4. Günü filan beklemeye çalışacağım![]()