Gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi 4663
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

4663

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
31
10
8
41
Slm kizlar adetim iki gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı ama baş ağrım kasik bel ağrım devam ediyor sizce testi erken mi yaptım

Bence biraz daha bekleyin . Durumlar belli olmuyor her an için değişiyor

Benimde belirtilerim Bayadır devam ediyor adetime iki gün var test yaptım ama negatif:/ bazıları 3 4 gün önceden pozitif görüyor. Onları görünce heveslenmistim Gecikince yaparım diye düşünüyorum 2 günde mi erken acaba bende daha fazla mi beklesem

belli olmaz kızlar geçince deneyin tekrardan yumurtlama ğünleri farklı oluyor

ben hiç o testlerden kullanmadım acaba mı diye daha beter duygulara kapılıcam

kan testi en temizi en neti hiç germeyin direk kan verin

Slm kizlar adetim iki gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı ama baş ağrım kasik bel ağrım devam ediyor sizce testi erken mi yaptım
Adetiniz 1 hafta gecikirse tekrar yapın isterseniz. Ben de 3 gün gecikme ile evde idrar testi yaparak öğrendim. Ama 3 gün gecikme ile silik çizgi idi. Gebelik var ise 7 veya 10 gün gecikme ile daha belirgin çizgi olur. Veyahut da normal adetiniz de gecikmiş olabilir.

Benimde belirtilerim Bayadır devam ediyor adetime iki gün var test yaptım ama negatif:/ bazıları 3 4 gün önceden pozitif görüyor. Onları görünce heveslenmistim Gecikince yaparım diye düşünüyorum 2 günde mi erken acaba bende daha fazla mi beklesem
Ben gecen ay kimyasal geçirdim adetimin 8 günü teste çıktı

Adetiniz 1 hafta gecikirse tekrar yapın isterseniz. Ben de 3 gün gecikme ile evde idrar testi yaparak öğrendim. Ama 3 gün gecikme ile silik çizgi idi. Gebelik var ise 7 veya 10 gün gecikme ile daha belirgin çizgi olur. Veyahut da normal adetiniz de gecikmiş olabilir.
Benim adetim geçen ay gecikti kimyasal gebelikmis oda adetimin 8 günü çıktı teste

Biraz daha bekliyorum olmasa yaparım testi

İdrarda erken diyorlar kiminki çıkıyor kiminin gec döllenme olabilir

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim doktorumun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir adet gününe kadar ilişkiye girmemiz gerekiyormu vede iki gündür karın ağrısı var

Back
X