Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testlere sanırım fazla damlatmışsınız bir sonrakinde 3 damla falan damlatın bir de kaset testlerde 6 gün öncesinde çıkmayabiliyor erken gebelik testlerinde çıkıyor. Ben de göremedim maalesef çizgi
Testlere sanırım fazla damlatmışsınız bir sonrakinde 3 damla falan damlatın bir de kaset testlerde 6 gün öncesinde çıkmayabiliyor erken gebelik testlerinde çıkıyor. Ben de göremedim maalesef çizgi
Bence şimdiden tek seferde 4 test yapmayın. Bari günlere yayarsanız daha iyi olur. Bir de daha erken olmuş test yapmak için. Bazı erken gebelik testleri 10ml'ye kadar saptayabiliyor, bazıları 20 falan. Kaset testlerde daha yüksek olması lazım hcg'nin ki pozitif göstersin. O yüzden daha kaset test yapmayın bence. En azından adet günü veya adetiniz birkaç gün gecikirse test yaparsanız daha iyi olur.