Gebelik

ozge240

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
15
2
1
24
Merhaba benim bugün çatlatma iğnemin 6.günü aşılamamın da 5.günü oluyor.benim okuduğum kadarıyla şuan iğne etkisiyle pozitif çıkıyormuş ve o silik çizgiler gebelik oluşmazsa gün geçtikçe siliniyormuş bu doğru mu daha önce bu şekilde yapan var mı ben bugün yani aşılamamın 5.günü erken gebelik test yaptim gözle zor görülen silik Bi çizgi var yarın tekrarlamayi düşünüyorum eğer belirgenleşirse var demek tamamen silinirse yok demekmiş

O öyle olmuyo. Yani gebelik varsa siliklesmez felan yanlış. Birincisi igne etkisi herkeste farklı günlerde vücuttan atılır mesela benim 8 Ken bi arkadasim 11. Günde negatiflesiyodu. Sizin vücuttan atılma süreniz bilinmiyor. Yani etkisi gider test de sıfırlanır gebelik oluşur bi kaç gün sonrada yeniden silik çizgi görmeye başlarsınız. Bazı kişilerin 12. Günde etkisi gider fakat gebelik de oluştuğu için hem igme etkisi hem gebelik ile silik çizgi silinmeden devam eder. Umarım anlatabildim

Benim ikinci aşılamamda aynı anlattiğim şekilde olmuştu 3 gün üst üste test yapmıştım 10 .günüm olmadan o silik çizgi her gün kaybolmuştu 3 teste de daha sonrasında negatif olmuştu zaten adet oldum ve daha 5.günüm Yani aşılamam tutması bile bu kadar erken vücuttan atılma olabilir mi çok erken değil mi

Herkesin vücuttan atma suresi farklı oluyo. Yukarıda anlattım benim 8. Günde negatif sonuc verirdi atardı vücut ama arkadaşım 11. Günde negatif olurdu.

Herkesin vücuttan atma suresi farklı oluyo. Yukarıda anlattım benim 8. Günde negatif sonuc verirdi atardı vücut ama arkadaşım 11. Günde negatif olurdu.
Bugün gözle bile zor görülen o çizgi yarın yapacağım test de biraz daha belirginleşirse var demek olmaz mi o zaman ayrıca 13 tane yumurtam vardı ikiz olma ihtimali çok yüksek demişti doktorum

Bugün gözle bile zor görülen o çizgi yarın yapacağım test de biraz daha belirginleşirse var demek olmaz mi o zaman ayrıca 13 tane yumurtam vardı ikiz olma ihtimali çok yüksek demişti doktorum
Ne demek 13. Siz ne tedavisi gördünüz. Asilama mi tuo bebek mi ? Asilama ise 13 yumurta ile asilama yapılmaması gerek. Bu denli çok yumurta cok riskli.

Normalde en fazla 4 yumurtam büyürdü pek sağlıklı olmazlardi bu ay göbekten büyütme iğnesi oldum 13 tane oluşmuş dedi ve ne gibi riski olur acaba

Normalde en fazla 4 yumurtam büyürdü pek sağlıklı olmazlardi bu ay göbekten büyütme iğnesi oldum 13 tane oluşmuş dedi ve ne gibi riski olur acaba
13 ude olmaz ama 4 5 yada daha fazlasının oluştuğunu düşün? Sadece bu kadar diyorum. Ayrıca bu kadar çok yumurtada uygun kalitede gelişmez.

Sizin çocuğunuz var mı anladığım kadarıyla sizde tedavi görmüssunuz

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah aşılama tedavisi olmuşmuydunuz ve kaç yıllık evlisiniz acaba

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah aşılama tedavisi olmuşmuydunuz ve kaç yıllık evlisiniz acaba
Amin
Mevlam her isteyene nasip etsin.
2 kere asilama sayısız yumurta takibi yaptırdım. 4 buçuk yıllık evliyken tüp denedik. Suan 5 Yıldır evliyiz.

Kızlar aşılamadan sonra 5.ve6. Günü hemen negatif çıktı benim erken gebelik testinde acaba neden olabilir daha erken değil mi negatife dönmesi için çatlatma iğneside olmuştum aşilamadan bir gün önce

Merhaba herkese bugün çatlatma iğnemin 11.günü aşılamaminda 10.günü ve iki gün önce kan testi vermiştim 2 geldi aradan iki gün geçince yani bugün tekrar vermemi istediler 4 geldi yükselme var biraz dedi adetimden daha bir gün geçti sizce bu değerin tekrar yükselme şansı var mı doktorum 2 den 4 e yükselmiş tekrar yükselir belki dedi

Naptınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…