Gebelik

_pinar0650_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2023
6
1
1
25
HAMİLELİK BELİRTİLERİNİN HEPSİ VAR ADET GECİKMESİ HARİÇ AMA TEST YAPTIM ÇIKMADI TEK ÇİZGİ ÇIKTI NE YAPMAM LAZIM VAR MI YOK MU ANLAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

HAMİLELİK BELİRTİLERİNİN HEPSİ VAR ADET GECİKMESİ HARİÇ AMA TEST YAPTIM ÇIKMADI TEK ÇİZGİ ÇIKTI NE YAPMAM LAZIM VAR MI YOK MU ANLAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
Adetinize kaç gün var testi erken yapmış olabilirsiniz ya da hamile olmayabilirsiniz. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine benzer zaten en iyisi adet gününüz geçtikten sonra bir daha test yapın

Adetinize kaç gün var testi erken yapmış olabilirsiniz ya da hamile olmayabilirsiniz. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine benzer zaten en iyisi adet gününüz geçtikten sonra bir daha test yapın
8İNDE ADETİM BİTTİ 9UNDA OLDUK BEN HİÇ ADET DÖNEMİNDE BUNLARI YAŞAMADIM ANLAMADIM BULANTIDAN BAŞIMI KALDIRAMIYORUM

Adetinizin tarihi geçtikten sonra tekrar yapın, benim de belirtilerin vardı, test yaptım negatifti belirtilerin artti iki gün sonra yaptığım da silikte olsa ikinci çizgi vardı, adetim üç gün gecmisti

Back
X