Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamn verdiniz kanı ve nereye verdinizKan testinde hamile olduğum çıktı e nabizdan beta hcg değerini göremiyorum nasil bakicam buna bilginiz var mi
Dün gece acilde verdikNe zamn verdiniz kanı ve nereye verdiniz
Benimde e nabıza 1.30 saatte direkt düştü hastaneyi arayın olmadıKan testinde hamile olduğum çıktı e nabizdan beta hcg değerini göremiyorum nasil bakicam buna bilginiz var mi
Merhaba normal kan testinde mi çıktı yoksa siz gebelik için mi kan verdiniz ?Dün gece acilde verdik
Nur bak zaten metro geliyor sinirlerim bozuk, iyice yükseltme beni akjfha
Degerimi göremiyorum bana sadece gebesiniz dedi hangi değere bakmam lazimBenim ikinci verdiğim kanda 4 gün sonra dustmustu ilk verdiğim hemen iki saate düşmüştü .degerniz kaç ckmisti
Merhaba gebelik için verdimMerhaba normal kan testinde mi çıktı yoksa siz gebelik için mi kan verdiniz ?
Aradım güncelleyeceklerini söyledilerBenimde e nabıza 1.30 saatte direkt düştü hastaneyi arayın olmadı
PekiNur bak zaten metro geliyor sinirlerim bozuk, iyice yükseltme beni akjf
Dışarıdan gören de ilk defa sormuş sanıyor, halbuki her soruya dadanıyor böylePeki
Napıım görünce dayanamadım![]()
Biz şey yaptığımız halde bu kadar şüpheye düşmedikDışarıdan gören de ilk defa sormuş sanıyor, halbuki her soruya dadanıyor böyle![]()
Yanlış yoldayız işte örnek almak lazım...Biz şey yaptığımız halde bu kadar şüpheye düşmedik![]()
Hamile mi bu arkadaş yağmur ismi yabancı gelmiyor çözemedimDışarıdan gören de ilk defa sormuş sanıyor, halbuki her soruya dadanıyor böyle![]()
O yağmur bu yağmur değil ben anladım sizin bahsettiğinizi :)) biz başka birinden bahsettikHamile mi bu arkadaş yağmur ismi yabancı gelmiyor çözemedim
Guncellednimi canimAradım güncelleyeceklerini söylediler
Maalesef hala aynıGuncellednimi canim
Hee evett tamam anladımO yağmur bu yağmur değil ben anladım sizin bahsettiğinizi :)) biz başka birinden bahsettik![]()