Gebelik

papatya_000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
14
2
1
25
Kızlar merhaba ben 10+5 günlük gebeyim dokuzuncu haftam da çok kötü gribe yakalandım ve öksürük de çok vardı kadın doğum doktoruna gittim kontrol için çok öksürmüşsün dedi rahim içinde kanama olmuş düşük tehliken var dedi progEstán fitil verdi bir haftadır onu kullanıyorum ama hiçbir şekilde dışarı kan gelmedi bu nasıl oluyor kan gelmeden rahim içinde kanama olması normal mi

Kızlar merhaba ben 10+5 günlük gebeyim dokuzuncu haftam da çok kötü gribe yakalandım ve öksürük de çok vardı kadın doğum doktoruna gittim kontrol için çok öksürmüşsün dedi rahim içinde kanama olmuş düşük tehliken var dedi progEstán fitil verdi bir haftadır onu kullanıyorum ama hiçbir şekilde dışarı kan gelmedi bu nasıl oluyor kan gelmeden rahim içinde kanama olması normal mi
Evet kese etrafinda kanama alani olusuyor fitili kullanin istirahat edin iyi gelir merak etmeyin..

Geçmiş olsun korkmayın fitili aksatmayın dinlenin bol bol illa dışarı akacak diye birşey yok bir dahaki kontrolünüzde geçmiş olur inşallah 🙏

Fitili de kullanıp 2 saat yatıyorum hiç kalkmadan ama kalktıktan sonra ister istemez birazı dışarı geliyor tortu gibi bu normal mi peki alması gerektiğini alıyor mudur içine acaba
Cok normal oyle olmasi . Ben yarim saat hic kalkmadan yatiyodum 20 hafta boyunca kullandım. Gunde 3 kere kullandim son donemde. Kalktigimda akma oluyodu

Back
X