Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım damlatmadım ama ilkten beyaz bi çizgi çıktı sonra böyle oldu bende bilemiyorum ilk defa karşılaşıyorum böyle bir test ileidrarı fazla mı damlattınız ?
Sanki biraz dağılmış.
Ama silik çizgi görüyorum.
Peki 3/4 /5 dakikalarda ciktiysa yani ilkin .Aa
hayır canım damlatmadım ama ilkten beyaz bi çizgi çıktı sonra böyle oldu bende bilemiyorum ilk defa karşılaşıyorum böyle bir test ile
Evet beyaz çizgi hemen ilk dakikalarda çıkmıştı sonuç böyle olmuştu yani 5 dakika içinde sizde de böyle olmuş hamile misiniz peki sonucunuz pozitif olmuş muyduPeki 3/4 /5 dakikalarda ciktiysa yani ilkin .
Benim ki öyle olmustu.
Fazla beklememistim.
Evet ben mart ayında öğrendim.Evet beyaz çizgi hemen ilk dakikalarda çıkmıştı sonuç böyle olmuştu yani 5 dakika içinde sizde de böyle olmuş hamile misiniz peki sonucunuz pozitif olmuş muydu
Sizinde ilk testiniz bu şekilde miydi pekiEvet ben mart ayında öğrendim.
ilk testim hafif silikti.
Aradan 2 gun gecti tekrar baktim.
Daha net ve koyuydu.
pozitifti.
Ay bilemedim benim de ilk çocuğumu öğrendiğimde bu şekildeydi ama bunda bi değişik bilemedim o yüzden eğer değilsemde hevesim kaçacak diye üzülüyorumBu ilkiydi silik olan diğeri ise faha net belirgin olan
Tabi ben martta denedim öğrendim .
Testleri hatıra diye sakladım.![]()
Hmm anladım.Ay bilemedim benim de ilk çocuğumu öğrendiğimde bu şekildeydi ama bunda bi değişik bilemedim o yüzden eğer değilsemde hevesim kaçacak diye üzülüyorum
Yarın ki sabah tekrar deneyeceğimHmm anladım.
Evet o zaman emin olursunuz.Yarın ki sabah tekrar deneyeceğim
Teşekkür ederim sizedeEvet o zaman emin olursunuz.
Rica ederim.Teşekkür ederim sizede
Bence pozitif testiniz. Zaten idrara batırdığınızda boyası giderken ilk resimdeki gibi oluyor siz batırır batırmaz çekmişsiniz galiba. Daha sonra beş dakika içinde rengi oturuncada en alttaki görsel olmuş. Hayırlı olsunEki Görüntüle 3424349 Eki Görüntüle 3424350 Eki Görüntüle 3424351 sizce hamile miyim kızlar böyle bir sonuç ilk defa görüyorum bilemedim