- 19 Temmuz 2024
- 13
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi melek temiz
-
Hocam şimdi bilemedim ne desek kihocam ben daha önce ilişki yaşamadım sadece giyinik sürtünme ile ilişki yaşadım herhangi bir boşalma olmadı 1 hafta geçti adet oldum adet bittikten 1 hafta sonra test yaptım 32.41 çıktı sonra tedirgin oldum 3 gün sonra test yaptım 1.20 çıktı ultrasonda baktık birşey yoktu 1 hafta bekledim tekrar test yaptım yine 1.20 çıktı ve adet oldum ilk kan tahlilini sağlık ocağında verdim karışmış olabilir diye düşünüyorm sizce gebelik var mı hocam
evet e nabızda görünüyorHocanız kim?
Şu an gebelik yok. 32 çıktığının ekran görüntüsü var mı
yorum istedik ağız alışanlığı lütfen düzgün üslup ile cevaplayalm sorularıHocam derken?
Üreme döllenme nasıl olur oluşur önce git bi onu çalış
Atabilir misiniz?evet e nabızda görünüyor
belge paylaşmak istemiyorumAtabilir misiniz?
Yani 2 seçenek var ya yanlış bakıldı ya kimyasal gebelik oldu
Hanımefendi adınız soyadınız yazmıyor tahlil sonuçlarında zaten. Sanki ciğerinizi istedik :)) neyse paylaşmayın, şu an hamile değilsinizbelge paylaşmak istemiyorum
O neymiş ay adetten sonra 32 :/hocam ben daha önce ilişki yaşamadım sadece giyinik sürtünme ile ilişki yaşadım herhangi bir boşalma olmadı 1 hafta geçti adet oldum adet bittikten 1 hafta sonra test yaptım 32.41 çıktı sonra tedirgin oldum 3 gün sonra test yaptım 1.20 çıktı ultrasonda baktık birşey yoktu 1 hafta bekledim tekrar test yaptım yine 1.20 çıktı ve adet oldum ilk kan tahlilini sağlık ocağında verdim karışmış olabilir diye düşünüyorm sizce gebelik var mı hocam
Cevapladığınız için teşekkür ederimHanımefendi adınız soyadınız yazmıyor tahlil sonuçlarında zaten. Sanki ciğerinizi istedik :)) neyse paylaşmayın, şu an hamile değilsiniz
Eki Görüntüle 3454547
Bizler zamanında boşuna ugrasmisiz demekkiÇıkmış ama
Burda fikir almak için yazıyoruz dalga gecislin diye değil .Bizler zamanında boşuna ugrasmisiz demekki
Dalga geçmiyorum yani herşeyi biliyorsun kıyafet ve sürtünme ile gebe kalinmiyacagini bilmiyorsun öyle mi acaba sen mi bizle dalga geçiyorsun orası muammaBurda fikir almak için yazıyoruz dalga gecislin diye değil .
Hadi diyelim test karisti şuan bunu bildirmen gerekmiyor mu sağlık ocağına şuan hamile olup kendini hamile değil bilen bir anne adayı var belki ilaç aldı bilemeyiz ama demiBurda fikir almak için yazıyoruz dalga gecislin diye değil .
Genç kız sizin gibi bilgili değil ve 32.41 çıkması tedirgin oldum yazdım yardım istedim neden dalaga geçeyim benDalga geçmiyorum yani herşeyi biliyorsun kıyafet ve sürtünme ile gebe kalinmiyacagini bilmiyorsun öyle mi acaba sen mi bizle dalga geçiyorsun orası muamma
Neden 3 şahıs ağzıyla konuşuyorsun demekki bu olayı yaşayan sen değilsin kiz arkadaşı olabilirsin belki erkek arkadaşı şuan şüphe ettimGenç kız sizin gibi bilgili değil ve 32.41 çıkması tedirgin oldum yazdım yardım istedim neden dalaga geçeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?