gebelik

birileri hakkıyla sevişiyor, bedeni hormon üretiyor; bu genç kız da bir hatayı hemen kabullenip sorgusuz sualsiz milletin sonucuna çöküyor. hiç “yav bu nasıl mümkün olabilir” demiyor.
Demekki iş sürtunmeden öte gitmis oluyor hamilelik şüphen varsa birleşme olmuş demektir üni okuyan biri sanmıyorum bunun bilgisi dışında olduğunu sanırım yargılanmaktan ötürü bu şekil yazmış

sırf böyle yargılayan olacak diye etrafımda kimseye anlatmadım gerçekten halimden anlayıp yorum yaparsınız diye düşündüğüm için yazdım bu sayfaya yine de teşekkür ederim ama gerçekten bir birliktelik olsa buraya yazmak yerine başka yollar bulurdum.

Tamamen saçmalık doğa üstü bir konu osuruktan nem kapmak deyimini osuruktan sperm kapmak olarak değiştiriyorum artık sürtüşenler için

Yargılamak kimsenin haddine değildir benimde ama işin dogrusu neyse yazmak başka ona göre yorumlarız anlarmak istedim bu hayat sizin her koyun kendi bacağından asılır bizler sadece akıl veririrz abla olarak gerisi senin yaşamın senin hayatin

Çok teşekkür ederim ama gerçekten olay anlattığım gibi hatta aşırı tüylenme başladı ,kilo artışı midede şişlik,yumurtalık yada pankreas kanseri belirtileri var salı günü doktora gideceğim bu yüzden yazdım yoksa giyinik sürtünme ile hamile kalinmayacagi belli ama insan yinede tedirgin oluyor iki defa 1.20 çıktı da neden öncesinde 32.41 çıktı diye düşünüyir yani

Bahsettigin hormon bildiğim kadarıyla bebekle yükselir geçmiş olsun dilerim kötü bir şey çıkmaz hakkknda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…