Bende iyim canım bebişte iyi çok şükür Allah’a iyiz ağrılarım oluyor bazen nekadar kaldı kaç aylık oldunuzYaaa güzelim nerelerdesin seenn? Biz iyiyiz çok şükür bebiş de iyi teyzesi bir sıkıntımız yok şu an Allah’a şükür, sen nasılsın senin bebiş nasıl nerelerdesin
Ben de ağrı çekmeye başlamıştım doktorum magnezyum verdi hafifledi biraz kuzucum, 30 haftalık olduk sen ne kadar oldunBende iyim canım bebişte iyi çok şükür Allah’a iyiz ağrılarım oluyor bazen nekadar kaldı kaç aylık oldunuz
30 haftalık olduk bizde canım bugün baya bi ağrım oldu canımBen de ağrı çekmeye başlamıştım doktorum magnezyum verdi hafifledi biraz kuzucum, 30 haftalık olduk sen ne kadar oldun
Şimdi iyim biraz30 haftalık olduk bizde canım bugün baya bi ağrım oldu canım
Dikkat et kuzum çok yorma kendini bebişin kilosu falan kaç en son me zaman gittiniz kontroleŞimdi iyim biraz
Ediyorum canım da işte ağrılar olunca baya bi kötü oluyorum baya kilo aldım 28 de gidicez canım Allah’ın izniyleDikkat et kuzum çok yorma kendini bebişin kilosu falan kaç en son me zaman gittiniz kontrole
Kaç kilo aldın kuzucum toplam ben de senin gibiyim aldım bayaEdiyorum canım da işte ağrılar olunca baya bi kötü oluyorum baya kilo aldım 28 de gidicez canım Allah’ın izniyle
Hiç sorma canım ben baya bi aldımKaç kilo aldın kuzucum toplam ben de senin gibiyim aldım baya12 kilo aldım toplam ben de nisanın ilk haftası gidicem
27 kilo aldım canımHiç sorma canım ben baya bi aldım
Yaaa27 kilo aldım canım
27 kilo aldım canım
Veririz canım canları sağolsun onların iyi olsunlarda kilo sorun değilYaaaolsun diyetle doğumdan sonra verilir bebişim
Aynen öyle BalımVeririz canım canları sağolsun onların iyi olsunlarda kilo sorun değil
Dikkat et kendine canım haber verirsin arada bir yaz durumunuz nasıl olduğunu ve doğum yaptığındada canım haber verAynen öyle Balım
Olur canım sen de kendine de bebişe de dikkat et, yazarsın bana sen de aynı şekilde Allah’a emanetsinizDikkat et kendine canım haber verirsin arada bir yaz durumunuz nasıl olduğunu ve doğum yaptığındada canım haber ver
Tamam canım haber veririm sizlerde Allah’a emanetsinizOlur canım sen de kendine de bebişe de dikkat et, yazarsın bana sen de aynı şekilde Allah’a emanetsiniz
Tamam canım haber veririm sizlerde Allah’a emanetsiniz
Canım napıyon durumunuz nasıl bayadır gelemedim buraya ağrılarım var biraz bebiş nasılOlur canım sen de kendine de bebişe de dikkat et, yazarsın bana sen de aynı şekilde Allah’a emanetsiniz
Özelden yazdım sana bebeğim ama görmedin heralde sancılar içinde doğumu bekliyorum işte ben de bebiş de gelmeyi bi düşünüyor bir düşünmüyorCanım napıyon durumunuz nasıl bayadır gelemedim buraya ağrılarım var biraz bebiş nasıl
Hiç kullanmadım bunu canım anlamadım valla bende ağrılar içinde bekliyoruz öyle bugün kontrole gittik son 11 günümüz kaldı bakalım çok ağrılarım oluyor benim geceleri gündüz fazla değil ama gece daha çok oluyor yürümekte zorlanıyorumÖzelden yazdım sana bebeğim ama görmedin heralde sancılar içinde doğumu bekliyorum işte ben de bebiş de gelmeyi bi düşünüyor bir düşünmüyorsen nasılsın senin bebiş nasıl?
Ben de öyleyim kuzum ya bizim de son 13 gün diye gösteriyor ama bakalım erken de gelebilir daha geç deHiç kullanmadım bunu canım anlamadım valla bende ağrılar içinde bekliyoruz öyle bugün kontrole gittik son 11 günümüz kaldı bakalım çok ağrılarım oluyor benim geceleri gündüz fazla değil ama gece daha çok oluyor yürümekte zorlanıyorum
Ben de öyleyim kuzum ya bizim de son 13 gün diye gösteriyor ama bakalım erken de gelebilir daha geç de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?