• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melis1996

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
112
62
18
26
Merhabalar herkese burayı çok baktım ve okudum iyi insanlar var ve sizlere danışmak istedim ablalarım kaç kez test yaptım hep silik çıkıyor ve dün yaptım anlamadım hiç bişey bi baksanız bi yardımcı olsanız daha tecrübeli vardır anlayan şimdiden teşekkürler ..

Eklentiler

• IMG_9550.webp
    IMG_9550.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_9549.webp
    IMG_9549.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 160
Yaaa güzelim nerelerdesin seenn? Biz iyiyiz çok şükür bebiş de iyi teyzesi bir sıkıntımız yok şu an Allah’a şükür, sen nasılsın senin bebiş nasıl nerelerdesin🥰🤍
Bende iyim canım bebişte iyi çok şükür Allah’a iyiz ağrılarım oluyor bazen nekadar kaldı kaç aylık oldunuz ♥️♥️

Özelden yazdım sana bebeğim ama görmedin heralde sancılar içinde doğumu bekliyorum işte ben de bebiş de gelmeyi bi düşünüyor bir düşünmüyor 😅 sen nasılsın senin bebiş nasıl?
Hiç kullanmadım bunu canım anlamadım valla bende ağrılar içinde bekliyoruz öyle bugün kontrole gittik son 11 günümüz kaldı bakalım çok ağrılarım oluyor benim geceleri gündüz fazla değil ama gece daha çok oluyor yürümekte zorlanıyorum

Hiç kullanmadım bunu canım anlamadım valla bende ağrılar içinde bekliyoruz öyle bugün kontrole gittik son 11 günümüz kaldı bakalım çok ağrılarım oluyor benim geceleri gündüz fazla değil ama gece daha çok oluyor yürümekte zorlanıyorum
Ben de öyleyim kuzum ya bizim de son 13 gün diye gösteriyor ama bakalım erken de gelebilir daha geç de 🤷🏻‍♀️

Back
X