• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melis1996

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
18
Merhabalar herkese burayı çok baktım ve okudum iyi insanlar var ve sizlere danışmak istedim ablalarım kaç kez test yaptım hep silik çıkıyor ve dün yaptım anlamadım hiç bişey bi baksanız bi yardımcı olsanız daha tecrübeli vardır anlayan şimdiden teşekkürler ..

Eklentiler

• IMG_9550.webp
    IMG_9550.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_9549.webp
    IMG_9549.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 167
Kızlar gerçekten çıksa da çıkmasa da içten gelerek söylüyorum iyi ki varsınız yüzümü güldürdünüz hepinizden Allah bin kat razı olsun❤️

Burdayım kuzum yazdım bak
Aşkım sorun da orada zaten ya diğerinde çıkmıyor ki foto da gün ışığında görebiliyorum yansımayı ama hiçbir şekilde fotoğrafta çıkartamıyorum kendim görebiliyorum ama çok denedim video olarak alayım ekran alayım falan diye bu attığımı da video olarak çektim o şekilde ekran görüntüsü aldım resim olarak çıkartamadım video olarak alıyorum o şekilde ekran resmi çekiyorum telefondan mıdır nedir tam adamakıllı çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_5761.webp
    IMG_5761.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar vallahi topal ayağımla gittim dün eşimle şakalaşıyım derken baş parmağım döndü incindi mi ne oldu bilmiyorum ben de gittim aldım şimdi test belki dedim süpriz olur akşam korkuyom şu an yapayım mı yapmayayım mı bilmiyorum ama sıgra yaktım dinleneyim ben de yapacağım şimdi
Geçmiş olsun canım tamam canım bekliyoruz güzel haberlerini inşallah ♥️🙏🤲🏻

Görünüyor canım benim
Kan vereyim mi vermiyim mi kararsızdım kimyasal olabilir verme falan olayı var ama sonuç olarak gebelik testinde görmüş bulundum artık kimyasal da olsa bunu bile bile vereceğim dört gün boyunca strese gireceğime verim dıyorum smdı yatıcam kalkana kadar eşimde gelmıs olsa son tekrar testı teklarıcam her ihtimale karşı eğer tekrar çıkarsa gideceğim❤️

Kan vereyim mi vermiyim mi kararsızdım kimyasal olabilir verme falan olayı var ama sonuç olarak gebelik testinde görmüş bulundum artık kimyasal da olsa bunu bile bile vereceğim dört gün boyunca strese gireceğime verim dıyorum smdı yatıcam kalkana kadar eşimde gelmıs olsa son tekrar testı teklarıcam her ihtimale karşı eğer tekrar çıkarsa gideceğim❤️
Aynen canım öyle yap sonra da git yine kan ver sen yinede çizgiyi gördüm ben

Bence de kan ver ya en azından ne olduğu belli olsun kuzum testler yoruyor var mi yok mu diye düşünmekten

Back
X