selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 43 -3 1 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #1 Merhaba hanımlar gebelik düşünüyorum adetime daha var yan karın bölgesi kasıklarımda ağrı göğüs hassasiyeim var neden acaba yazar mısınız
Merhaba hanımlar gebelik düşünüyorum adetime daha var yan karın bölgesi kasıklarımda ağrı göğüs hassasiyeim var neden acaba yazar mısınız
Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 716 201 18 25 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #2 Ne kadar var adetine? Yumurtlama döneminde olabilirsin, yumurtlama sonrası progesteron yükseliyor o yüzden olabilir
Ne kadar var adetine? Yumurtlama döneminde olabilirsin, yumurtlama sonrası progesteron yükseliyor o yüzden olabilir
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 43 -3 1 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #3 Mucizemibekliyoruum .!.: Ne kadar var adetine? Yumurtlama döneminde olabilirsin, yumurtlama sonrası progesteron yükseliyor o yüzden olabilir Genişletmek için tıkla... Adete daha 10 gün var bu gün planlanan yumurtlama günü
Mucizemibekliyoruum .!.: Ne kadar var adetine? Yumurtlama döneminde olabilirsin, yumurtlama sonrası progesteron yükseliyor o yüzden olabilir Genişletmek için tıkla... Adete daha 10 gün var bu gün planlanan yumurtlama günü
Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 716 201 18 25 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #4 Yumurtlama zamanında olabiliyor canım
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 43 -3 1 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #5 Mucizemibekliyoruum .!.: Yumurtlama zamanında olabiliyor canım Genişletmek için tıkla... Bilgilerin için teşekkür ederim çok istiyorum bebiş gelmesini 8 aylık evliyim bekliyoum halen
Mucizemibekliyoruum .!.: Yumurtlama zamanında olabiliyor canım Genişletmek için tıkla... Bilgilerin için teşekkür ederim çok istiyorum bebiş gelmesini 8 aylık evliyim bekliyoum halen
Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 716 201 18 25 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #6 selinn04 .!.: Bilgilerin için teşekkür ederim çok istiyorum bebiş gelmesini 8 aylık evliyim bekliyoum halen Genişletmek için tıkla... İnşallah olur canım inşallah. Bende 10 aylık evliyim 4-5 aydır deniyordum bu ay nasip oldu
selinn04 .!.: Bilgilerin için teşekkür ederim çok istiyorum bebiş gelmesini 8 aylık evliyim bekliyoum halen Genişletmek için tıkla... İnşallah olur canım inşallah. Bende 10 aylık evliyim 4-5 aydır deniyordum bu ay nasip oldu
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 43 -3 1 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #7 Mucizemibekliyoruum .!.: İnşallah olur canım inşallah. Bende 10 aylık evliyim 4-5 aydır deniyordum bu ay nasip oldu Genişletmek için tıkla... Yaa ne güzel bir duygudur şimdi hamile olanların duası kabul olurmuş bana lütfen içten bı dua eder misiniz
Mucizemibekliyoruum .!.: İnşallah olur canım inşallah. Bende 10 aylık evliyim 4-5 aydır deniyordum bu ay nasip oldu Genişletmek için tıkla... Yaa ne güzel bir duygudur şimdi hamile olanların duası kabul olurmuş bana lütfen içten bı dua eder misiniz
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 43 -3 1 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #8 Mucizemibekliyoruum .!.: İnşallah olur canım inşallah. Bende 10 aylık evliyim 4-5 aydır deniyordum bu ay nasip oldu Genişletmek için tıkla... Birden mi oldu yoksa yumurtlama günnü bekledin mi veya planlanarak mi oldu cnm
Mucizemibekliyoruum .!.: İnşallah olur canım inşallah. Bende 10 aylık evliyim 4-5 aydır deniyordum bu ay nasip oldu Genişletmek için tıkla... Birden mi oldu yoksa yumurtlama günnü bekledin mi veya planlanarak mi oldu cnm
Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 716 201 18 25 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #9 selinn04 .!.: Yaa ne güzel bir duygudur şimdi hamile olanların duası kabul olurmuş bana lütfen içten bı dua eder misiniz Genişletmek için tıkla... Vallahi ettim. Şimdi öğlen namazımı kılıcam tekrar ederim canım benim. Allahım herkese nasip etsin. Benim çok yeni beta takibi yapıyorum
selinn04 .!.: Yaa ne güzel bir duygudur şimdi hamile olanların duası kabul olurmuş bana lütfen içten bı dua eder misiniz Genişletmek için tıkla... Vallahi ettim. Şimdi öğlen namazımı kılıcam tekrar ederim canım benim. Allahım herkese nasip etsin. Benim çok yeni beta takibi yapıyorum
Mucizemibekliyoruum Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2024 716 201 18 25 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #10 selinn04 .!.: Birden mi oldu yoksa yumurtlama günnü bekledin mi veya planlanarak mi oldu cnm Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günlerimi değerlendirdim canım 3gün üst üste çatlamayla beraber.
selinn04 .!.: Birden mi oldu yoksa yumurtlama günnü bekledin mi veya planlanarak mi oldu cnm Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günlerimi değerlendirdim canım 3gün üst üste çatlamayla beraber.
selinn04 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 43 -3 1 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi selinn04 #11 Mucizemibekliyoruum .!.: Vallahi ettim. Şimdi öğlen namazımı kılıcam tekrar ederim canım benim. Allahım herkese nasip etsin. Benim çok yeni beta takibi yapıyorum Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sağlıla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah bitanem
Mucizemibekliyoruum .!.: Vallahi ettim. Şimdi öğlen namazımı kılıcam tekrar ederim canım benim. Allahım herkese nasip etsin. Benim çok yeni beta takibi yapıyorum Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sağlıla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah bitanem