Gebelik

esraelci35

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
2
1
1
22
Merhaba 38+3 hastalık hamileyim hiç bir sorunumuz yok geçen cuma hastaneye gıttım doktorum ayın 10 da gel yatış vericez dedı altan ilaç verip doğumu baslatacam dıye söyledi ama benim günüm 15 mayıs doluyor sızce Doktor'u dinleyip gitmeli miyim ilaçlı doğum nasıl oluyor ben kendi sancılarımla doğurmak isterim

Sezaryen doğum değil tıbbı bir müdahaledir derdi hep bir hocamız.Bebek kendi kendine çıkmayınca vücut da doğum yaptığını algılayamadığından normal doğuma göre sezaryenin komplikasyonları fazla.Lütfen sancını bekle canım hem kendin hem bebeğin icin

Niye vaktin varken başlatacak ki doğumu, ben 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum, gayette sakince bekledik, sana bı açıklama yaptılar mı ki neden baslatacaklarmş?

doktorunuzu değiştirim bence neden diye sormadınız mı doktora?

söyle mesela benim de 36.haftadan sonra bebepim stres oldu ve kilo alımı yavasladığı için doktorum artık doğması lazım dedi. ama ılmam da olduğu için bekleyelim dedi. 37+5 te yine müdahale ile başlattı doğumj doktorum. ilaç falan vermedi ama sadece keseyi patlattılar ve doğum kendiliğinden basladı. zaten dediğim gibi açılmam vardı

Teşekkür ederim bende çok kararsız kaldım çevremde çoğu gıtme normal sancın baslasın öyle gıt diyor bazıları ise git diyor bende çok kararsız kaldım napıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…