- 7 Nisan 2025
- 12
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi suveatesss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki durum olabilir ilki hamilelik vardır ama daha kanda çıkmamıştır gecikme olunca tekrar kan verebilirsiniz sonuçta bu lh hormonu kesin hamilelikte olacak diye bir durum yok ama yerleşme varsa tetiklenmiş olabilir ondan böyle çıkmıştır kan için etkendir.Regle 3 gün kala yumurtlama testim kanda gebelik negatif böyle bişey yaşayan varmı yumurtlama testin böyle çıkmaması lazım diye biliyorum
Şöylede bişey var ben yumurtlama testi yaptım regl bittikten 11.gün yumurtlama günümdü öyle takip edip değerlendirdim ve yumurtlamam bitince yaptıgımda silikleşmişdi dedimki yumurtlamam bitmiş bende o günleri değerlendirdim ztn demiştim şimdide tekrar böyle çıkınca çok şaşırdımİki durum olabilir ilki hamilelik vardır ama daha kanda çıkmamıştır gecikme olunca tekrar kan verebilirsiniz sonuçta bu lh hormonu kesin hamilelikte olacak diye bir durum yok ama yerleşme varsa tetiklenmiş olabilir ondan böyle çıkmıştır kan için etkendir.
İkincisi regle yakın yumurtlama olabiliyor bazen öyle bir dönem yaşıyorsunuzdur
Tahmin edebiliyorum işte dediğim iki durumdan biridir yani yoksa başka açıklaması pek yok. Siz yinede bugünü değerlendirin yumurtlama olma ihtimaline karşıŞöylede bişey var ben yumurtlama testi yaptım regl bittikten 11.gün yumurtlama günümdü öyle takip edip değerlendirdim ve yumurtlamam bitince yaptıgımda silikleşmişdi dedimki yumurtlamam bitmiş bende o günleri değerlendirdim ztn demiştim şimdide tekrar böyle çıkınca çok şaşırdım
Peki diyelim ki değerlendirdim 3 gün sonra regl olursam gebelik oluşumunu engellemiş olmaz mı bu arada kusura bakmayın çok soru sordum ilk defa yaşiyorum böyle bişey birde 2.5 yıldır olmuyor böyle olunca şaşırmamak elde değilTahmin edebiliyorum işte dediğim iki durumdan biridir yani yoksa başka açıklaması pek yok. Siz yinede bugünü değerlendirin yumurtlama olma ihtimaline karşı
Estağfurullah olur mu hiç sorabilirsiniz.Peki diyelim ki değerlendirdim 3 gün sonra regl olursam gebelik oluşumunu engellemiş olmaz mı bu arada kusura bakmayın çok soru sordum ilk defa yaşiyorum böyle bişey birde 2.5 yıldır olmuyor böyle olunca şaşırmamak elde değil
Bende çok okudum ama hiç yaşamadığım için garip geliyordu en son bide ben deneyim dedim nasıl çıkacak diye böyle çıktı teşekkür ederim yorumlarınız için en azından biraz rahatladım beklicem artıkEstağfurullah olur mu hiç sorabilirsiniz.
Benim başıma gelmedi ama burada bu tarz çok kişiden mesaj okudum böyle olup üstüne regl olup hamile olan üstüne görmüş oluyorlarmış kimisinin miktarı az kimisinin ki yine her zaman ki regl gibi olmuş
Aynen öyle beklemekten başka çare yok malesef inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınızBende çok okudum ama hiç yaşamadığım için garip geliyordu en son bide ben deneyim dedim nasıl çıkacak diye böyle çıktı teşekkür ederim yorumlarınız için en azından biraz rahatladım beklicem artık
Teşekkür ederim inşallah ❤Aynen öyle beklemekten başka çare yok malesef inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız![]()
Pazar günü regl günüm 1 gün kaldı testlerim böyle çıktı yanlış olma ihtimali varmıdırAynen öyle beklemekten başka çare yok malesef inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız![]()
Bu kadar çok testte yanlış yoktur diye düşünüyorum bence hamilesiniz kan verip netleştirin. O testler demek ki hamilelik habercisiymişPazar günü regl günüm 1 gün kaldı testlerim böyle çıktı yanlış olma ihtimali varmıdır
Bu kadar çok testte yanlış yoktur diye düşünüyorum bence hamilesiniz kan verip netleştirin. O testler demek ki hamilelik habercisiymiş![]()
Mantıklı inşallah güzel haberler alırsınKaset testlerde öyle görünce çok şaşırdım inşallah vardır pazartesiye kadar bekleyip kan vermeyi düşünüyorum eper değer düşükse yada yeni yükseliyorsa iyice yükselsin diye