Gebelik

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.301
440
53
35
Selam 2 yıldır düzenli olarak bebek istedik elimizden gelen herseyi yaptık 2 yılın sonunda fsh amh hersey düzeldi ama ben hamile kalamadim benden bu kadar artık tüp bebeğe gidiyorum Allah a emanet olun artık buralardan da cikacam

Selam 2 yıldır düzenli olarak bebek istedik elimizden gelen herseyi yaptık 2 yılın sonunda fsh amh hersey düzeldi ama ben hamile kalamadim benden bu kadar artık tüp bebeğe gidiyorum Allah a emanet olun artık buralardan da cikacam
hakkında hayırlısı da 2 yıl normal sure saglıklı kısıde de cabuk pesetme.tup bebek bekleyen ısteyen arkdaslar da cok ne dıye gıdesın kı?

sadece siz mi koşturdunuz eşiniz test falan vermedi mi

Bence çok doğru bir karar vermişsiniz inşallah bir an önce bebek sahibi olursunuz dediğiniz gibi zaman işliyor hem bu şekilde biraz daha rahat edersiniz belki sürece hakim olacağınız için kısa zamanda bebek haberi vermeye gelirsiniz inşallah buraya ❤️

Yaa gercekten bak çok insan var Allah onlardan razı olsun 20 yıl 10 yıl bebek özlemi çekiyorlar ama brn 35 yaşındayım amh düşük dış gebelik yokum var birde ağustosta yapmasam kalacak yaza eee o zmana akadar 36 olacam ne yapim artik yaşımda ileride

Ne yapim bekleyeyim mi
O konuda birşey diyemem ama doğal yol da olsa tüp bebek de olsa bi beklenti ve stres içinde olursanız yine olmaz. Şimdi tüp bebekle kesin oldu gözüyle bekleyeceksiniz bu size dezavantaj olacak. Süreç nasıl olursa olsun akışına bırakmalısınız

dün şanlıurfada ablanın biri 53 yaşında ikiz doğurmuş yani Allahtan ümidinizi kesmeyin bıraz rahatlayın çok streslısınız burayı kapatıp çıkmak kafanızdakı durumları silip atmayacak biraz dinlenin tatile giidn tekrar gelin bende 36 yaşındayım yanı mandalina kadar ksitim var fmf var bi sürü şey var umudumuz hep Allahtan imkansızı da imkanlı kılan o değil mi ?

dün şanlıurfada ablanın biri 53 yaşında ikiz doğurmuş yani Allahtan ümidinizi kesmeyin bıraz rahatlayın çok streslısınız burayı kapatıp çıkmak kafanızdakı durumları silip atmayacak biraz dinlenin tatile giidn tekrar gelin bende 36 yaşındayım yanı mandalina kadar ksitim var fmf var bi sürü şey var umudumuz hep Allahtan imkansızı da imkanlı kılan o değil mi ?
Haklisin geçmiş olsun sana da peki hiç bebeğin var mi

O konuda birşey diyemem ama doğal yol da olsa tüp bebek de olsa bi beklenti ve stres içinde olursanız yine olmaz. Şimdi tüp bebekle kesin oldu gözüyle bekleyeceksiniz bu size dezavantaj olacak. Süreç nasıl olursa olsun akışına bırakmalısınız
Iste keske öyle yapabilsem inan istiyorum ama çok zayıf çok acizim tüp bebek fiyatları da pahalı inan hiç bilmiyorum ne yaoacam

Haklisin geçmiş olsun sana da peki hiç bebeğin var mi
valla canım düşük yaptım ilk evliliğimde sonra şidmi daha yenı evlilik olacak belki olur olmaz Allah bilir sağlıklı beslenip spor yapıp meryem suresı oku bol bol Rabbim bi kapı açar ondan gelen her şeye amenna

valla canım düşük yaptım ilk evliliğimde sonra şidmi daha yenı evlilik olacak belki olur olmaz Allah bilir sağlıklı beslenip spor yapıp meryem suresı oku bol bol Rabbim bi kapı açar ondan gelen her şeye amenna
Allah razı olsun canım Allah seni mutlu etsin haklisin çok kapısı var

Stres kesinlikle baş düşman
Kendimden biliyorum 1,5 sene olmadı
Merhaba stres kesinlikle çok etkiliyor peki nasıl engel olabiliriz? Normal hayatıma devam ediyorum ama inanın hep aklımda yapamıyorum unutamıyorum ya adet olursam ya test yaparsam yine negatif cikarsa ya hiç olmazsa gibi gibi zihnimde sürekli negatif konuşan bi ses var nasıl engel olabiliriz buna 🥺

Back
X